Diskusie - 4955. stránka fóra
30
Ako sa zoznámiť na party?
Zdravím, coskoro pojdem na svoju prvu party v zivote (Dramáč :) a bude tam jedna holka ktoru poznam z videnia, no ona ani nevie ako sa volam... cize by som poprosil o radu ako sa s... Otvor fórum »
21. 9. 2011 16:19
9
Kam na vš?
cawtee... no, takzee, chem sa spytat ci neviete, kam by som mohla ist na vs na slovensku, ak chcem v buducnosti vela cestovat (pracovne)? ak take neico u nas vobec je :D ..... Otvor fórum »
21. 9. 2011 15:26
11
Z čoho maturovať?
premýšľam nad maturitnými predmetmi- Náuke o spoločnosti - zadné dvierka pre humanitné vedy, ekonomike, ekonomická škola je v mojom meste a nemám práve moc peňazí, chcem ísť do Brna, ale matka má namietky. A predmet... Otvor fórum »
21. 9. 2011 14:40
8
Ahojte, prosím Vás viete mi poradiť ohladom brigády ?
Ahojte potrebujem poradiť ohľadom brigády, som externý študent vysokej školy, a mám dohodu o vykonaní práce (Dovp), podpísal som aj ten papier ,, študentské vyhlásenie o nezdanení výplaty,, - čo je cca 295€... Otvor fórum »
21. 9. 2011 14:02
6
Zubná kefka Soladey s japonskou technológiou
Kefka s titan-dioxidovou tyčinkou, ktorá sa aktivuje vodou a svetlom. Ja už dlhú dobu používam túto kefku. Pijem kávu, čaj, fajčím čiže môj úsmev nebol moc "z reklamy".... Otvor fórum »
21. 9. 2011 13:59
26
Tehotenský test - áno, či nie?
Prajem pekný deň. Chcem sa spýtať žien, ktoré majú už skúsenosť s tehotenstvom a testami, či sa mi oplatí robiť si test, keď mi ešte nemeškala menštruácia, zostáva mi do... Otvor fórum »
21. 9. 2011 13:45Hľadá niekto fotografa na stužkovú???
Fotím stužkové, viac info poštou Otvor fórum »
21. 9. 2011 13:43
3
Knihy
Existuje daaky web kde by sa dalo zistit kde kupim najlecnejsie knihy napriklad ako je heureka Otvor fórum »
21. 9. 2011 13:27
51
(pre chalanov) ako reagujete na smsky?
Napríklad na také chýbaš mi. Na vety bez otáznikov. Milé pekné slová. To, že na vás niekto myslí. Poteší vás to ? Co to s vami robí? Otvor fórum »
21. 9. 2011 13:13
23
Pomóc! ide o môjho škrečka
má niekto z vás škrečka?? ak hej tak mi poradte :( ide o to ze môjmu škrečkovy nejako višiel ten vačok (alebo co to je) vonku. Nejako tam trčí a môj škrečok si ho nechce/nevie dať naspäť dnu. ... Otvor fórum »
21. 9. 2011 13:10Rozvrh psyh. UCM
ahojte je tu niekto z UCM kto ide študovať psychologiu a vyzná sa v rozvrhu a skupinách? Otvor fórum »
21. 9. 2011 11:26
89
Kolini buď charakter a odstúp z pozície admina!!!
tvoja doterajšia práca na portály je chaotická, nezodpovedná, posmievačná a hrubo uražajúca jej uživateľov!!!! Otvor fórum »
21. 9. 2011 10:46
78
Ako ste si nasli frajerku?
Caute mam 21 rokov a este som nemal frajerku. panic nie som lebo sem tam zajdem do bordelu. a tak by ma zaujimalo ze ti co mate frajerky/priatelky ze akym sposobom ste sa nasli a zoznamili. :) Otvor fórum »
21. 9. 2011 00:07
6
Pomoc
zdravim, potrebujem napisat sloh, ktory ma byt vo forme motivacneho listu preco chcem pracovat k danom knihkupectve, preco som pre tu pracu dobra a etc. prosim poradte mi co tam mam pisat a ake dovody spomenut. ja... Otvor fórum »
20. 9. 2011 23:44
34
Sto najlepších spevákov v histórii
Videli ste už tento rebríček? http://www. rollingstone. com/music/lists/100-greatest-singers-of-all-time-19691231 Súhlasíte s ním? Alebo vám tam niekto chýba? Mne sa zdá celkom fajn. Otvor fórum »
20. 9. 2011 23:39
60
Ahojte potrebovala by som poradiť ,,.
ahojte potrebovala by som poradiť ... Otvor fórum »
20. 9. 2011 22:45
41
Aký je tvoj názor na organickú stravu (resp. na vegeteriánov)?
Ste za alebo nebodaj proti? Zaujímate sa o to? Poprípade... ako vyzerá váš celodenný jedálniček ??? Otvor fórum »
20. 9. 2011 22:41- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?