Diskusie - 4959. stránka fóra
30
čierne bodky na nose,,
baby, (alebo aj chalani) keby ste boli prosím takí ochotní a napísali mi, ako sa zbaviť čiernych bodiek, ktoré mám na nose (to sú tie upchaté póry, či?) tak by som vám bola veľmi vďačná.. Pomôže napr. Clean &... Otvor fórum »
19. 9. 2011 21:03
6
Myslíte že,,.
... si môžem na MP4 prehrávači Philips GoGear dať vymeniť obrazovku? Dá sa to? Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:40
2
študuje z vás niekto na uvlf ???
chcela by som vás poprosiť či náhodou niekto neviete kde sa dajú zohnať otázky na prímačky na veterinu, prosím píšte kto viete :) Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:34
7
Zvolen - B. Bystrica - neviete kde predávajú pekné mikiny?
Ahoj len kto pozná zvolen a b. b. :D že neviete kde predávajú pekné mikiny? tym mam namysli nejake fakt pekne štýlové nemusi to byt hit novinka ale niečo farebne alebo jendofarebne nie obycajne ako pre hipíkov :D ... Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:28
1
Skúsenosti s obchodom
Máte skúsenosti s nakupovaním v tomto obchode ? http://www. fixtstore. com Hlavne chcem vedieť že keď budem platiť kreditkou tak či sa pripočíta nejaký príplatok kedže je to americký alebo... Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:24
1
4 sekundy času,,.
Viem že sa mnohým nechce ale ak by si náhodou niekto našiel čas tak kliknite na mojej stránke na dva bannery dole :D. Určite ich tam nebude veľa ale keď nič za to nedáte.... ... Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:14
6
Tetovanie v KE
Podľa Vášho názoru(najlepšie osobné skúsenosti), ktorý je najlepší tetovací salón v KE ? Radšej vyššia cena, než doondené tetovanie :) Som počula, že Siempre ... hmm? :) Ďakujem :) Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:13
29
Neviem si rady,,.
Ahoj predstavím sa. Som baba mám 15. Chodím ešte na základku. Moj problem je zo som ako som zistila dos uzavreta a tazko si niekoho pripustim k telu. Priatelov mam par zo skoly. Von chodím... Otvor fórum »
19. 9. 2011 20:05
16
Problém
Ked máte problém s týmto blogom tak nemusíte písať sem nič :) ... Máte nejakú stránku čo máte radi ? :D Velmo sa nudím :D.. Dakujem Otvor fórum »
19. 9. 2011 19:34
1
Fórum bez nadpisu
Tak trochu zbieram info o festivaloch, ktoré majú podobný nádych ako dole uvedené. Ak o nejakom v okolí Popradu alebo Bratislavy viete tak šup sem s ním. http://kozmodrom. scifi-guide. net/ http://www.... Otvor fórum »
19. 9. 2011 19:13
29
Bacha na to !!
http://www. topky. sk/cl/11/1286800/Tinedzer-sa-umasturboval-k-smrti--mal-zazit-desiatky-orgazmov mal by som sa uz aj ja zacat krotit ? inac som sa uz 2 krat narodil .... ale kde ze.. :D ..kvak. . Otvor fórum »
19. 9. 2011 18:58
7
Talnet
ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto projektom? :) mala by som otázku, či sa dá prihlásiť aj do viac ako 1dného kurzu (a organizátorom už písať nechcem, nakoľko som sa ich pýtala už dosť veľa:D) Otvor fórum »
19. 9. 2011 18:33
60
Ako a kedy sa mam spytat priatelky aby to so mnou robila?
Poznam jedno dievca, a fest by som chcel s nou robit mhm :D ale nwm ako ju mam o to poziadat. Otvor fórum »
19. 9. 2011 18:33
23
Čo robiť vo Zvolene,,,,.
Ahojte..som vo Zvolene nová..práve som nastúpila ako prváčka na strednú a som tu na internáte....každý hovoril aké je to super mesto, ale na to že mám dosť šibnutých kamarátov sa tu niekedy nudíme....tak prosím Zvolenčania poradťe nejaké dobré miesto... Otvor fórum »
19. 9. 2011 18:26
9
Baseň a obrazok
proste nejaky hociaky obrazok (napr. postel, stol, stolička) a na to vymyslet basničku ? napadne vas niečo? Otvor fórum »
19. 9. 2011 18:13
16
Láska na prvé "stretnutie" ?!
Stalo sa vám niekedy že ste sa"zalubili" do niekoho hned ako ste s ním prvykrát boli? Uplne náhodne stretnutie, úplne náhodný človek, náhodný rozhovor no vy od toho stretnutia nemože myslieť na nič iné Jasné, potom ste sa... Otvor fórum »
19. 9. 2011 18:13
15
Schvaľujete hromadné výpovede lekárov z nemocníc ku koncu mesiaca?
19. 9. 2011 18:02
2
Perimetria
prosím Vás, je tu niekto čo vie, čo to je Perimetria? Viem akurát to že je to nejaké vyšterenie na oči nič viac. Zajtra idem k očnej a nemám potuchy čo sa tam bude diať. Prečo ma na to poslali?... Otvor fórum »
19. 9. 2011 17:39- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže