raz nas islo vela vo vytahu a ja som stala chrbtom k tym gombikom a nechtiac som sa oprela o to a stlacilo sa ze STOP , vytah zastavil ... a kamoska co sa hrozne boji vytahov tak skoro umrela od strachu ze co sa stalo...
zhodou okolnosti byvam na piatom...a mame taky vytah ktory si musi najskor povypravat nez sa rozbehne a nez zastavi...takze ked som na prizemi a vidim ze vytah je na 7 tak idem radsej peso lebo viem ze tam hore budem skor nez vytahom...ale ako kedy..zalezi to od okolnosti...
@22 Vlastne som to poplietla (priveľa myšlienok) totálne . Takže prvé dva prípady nie, radšej výťahom, posledný v poradí áno, plus iné, keď sa mi napr. chce dobrovoľne, tak áno.
ono to hrozne zalezi od typu domu ja som sa pristihla ze v jednom panelaku v pohode vyjdem na 8.poschodie peso a ked v inom vyjdem na 4. chcem zato dobreze nie medailu o___O (akoze pocet schodov viac menej rovnaky)
Na piatom bývam, chodím výťahom. Len keď ma chytí strašný stav a spomeniem si na slová tej Tampax lady čo k nám prišla do triedy keď sme mali asi 12 a rozprávala nám o tampónoch a hovorila že je pre zdravý vývin je dobré chodiť po schodoch tak vtedy...
keď sme ešte bývali v meste tak hore som chodila výťahom ale dole som zásadne chodila po schodoch.zbožňovala som utekať po schodoch keď sm bola malá..raz to tak aj dopadlo : s veľkým nadšením som sa rozbehla ale nejak sa mi zaplietli nohy a posledé 4 schody som šuchla dole po tváry.na hlave obrovska hrča,všade po tváry chrasty,krv,škrabance
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a oni v baraku výťah nemajú (ach)
Už sa mi stalo, že som išla na 15.-te v Novej nemocnici po schodoch.