rodina, priatelia, veci/sny/chvile na ktore sa tesim a ktore ma posuvaju dopredu a dalej neviem... uz aj toto znie ako klise, ale tak aj o tom aky ma zivot vlastne zmysel by sa dalo polemizovat
hobby, priatelia, rodina, viera, zvieratá (naschvál podľa abecedy)
snažila som sa to dať najvšeobecnejšie, aby som do toho zahrnula všetko čo sa dá
ovšem, že keby mi chýbal nejaký zo základných piatich zmyslov, tak by myslím môj život vedel dosť klesnúť...
a teraz budem brutal všeobecná, ale všetko, čo som zažila a čo ma nejako ovplyvnilo, všetko tam patrí...všetky vtipy, sklamania, úspechy, chyby...keby čokoľvek chýbalo, nebol by môj život tým, čím je teraz
zeton do nakupneho vozika, nemat vo vrecku zuvacky, pisacie pero ktore som dostal na vystave min tyzden, stratene tlacitko na klavesnici F12, fotku Justina Biebera na ploche.
rodina (lebo im vdačím za to kým som a že vôbec som ; priatelia (lebo bez priatelov sa žiť nedá!!!); zábava (do tejto kategorie spadá chodenie von, na koncerty, festivaly, pitie piva, hudba atd...)
Blízke osoby troch typov: partner, rodina, priatelia; prístup k internetu, ktorý mi umožňuje zoznámiť sa s knihami, ľuďmi, kultúrami, jazykmi..., ktoré ma rozvíjajú ako človeka a robia mi radosť, príroda.
A to poradie je zlé, príroda nie je na konci Je veľmi dôležitá, keď som dlho v panelákovej džungli, upadám do takej divnej letargie :/ Prvé alebo druhé miesto teda...
neviem si predstaviť, že by som niekedy povedala, že môj živote nemá zmysel.. a už určite nie kvôli niečomu, ako sú knihy, alebo hudba -.- to je len trápna pretvárka podla mňa, hnusné klišé
Ten môj by mal vždy zmysel, myslím že ja o jeho zmysle vonkoncom nerozhodujem, sama som si ho nevybrala a vôbec, materiálne veci preň nie sú rozhodujúce.
Lepším mi ho robí veľa vecí, okrem iného každý deň asi milión maličkostí. A inak úplný súhlas s @66
strašne neznášam, keď sa niekto pýta takéto otázky. to je ako "aké veci by si si zobrala na pustý ostrov?". nikdy sa neviem rozhodnúť. a bojím sa, že zabudnem na niečo velmi dôležité.
bez rodičov a brata, najlepšej kamarátky,druhej najlepšej kamarátky,hudby a bez minimalneho jedneho čaju za den hahaa a samozrejme by nemal zmysel keby som bola nejako vážne chorá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Priatelia.
Priatelia.
Priatelia.
Priatelia.
Hudba.
-priatelia
-peniaze (v dnešnej dobe určite)
-knihy
-zubná kefka s pastou/žuvačky
snažila som sa to dať najvšeobecnejšie, aby som do toho zahrnula všetko čo sa dá
ovšem, že keby mi chýbal nejaký zo základných piatich zmyslov, tak by myslím môj život vedel dosť klesnúť...
a teraz budem brutal všeobecná, ale všetko, čo som zažila a čo ma nejako ovplyvnilo, všetko tam patrí...všetky vtipy, sklamania, úspechy, chyby...keby čokoľvek chýbalo, nebol by môj život tým, čím je teraz
2.umenie
3.hudba
4.internet
5.lady gaga
2. ON
3. notebook s internetom alebo aspoň s wifi
4. hudba
5.sny
@vladqo asi ne to, co si myslis
kokaín
heroín
crack
ja
Rodina
Sny/Ambície
Priatelia
Peniaze
Šport
domov a rodina,
peniaze,
(s)pokoj(nost),
macka
.
oh,nie,pockat,to nemam....
zda sa,ze moj zivot nema zmysel.
2. Rodina
3. Hudba
4. Láska
5. Peniaze
všetko ostatne je márnosť nad márnosť...........filip
2. Priatelia, priatelia,prípadne veľa kamarátov
3. Farby, milujem farby,...
4. Hudba
5.Nie je to vec ale -láska-
2. rodina
3. auto
4. priatelia
5. domov
2. Umenie (sem ratam samozrejme hudbu,kreslenie atd...)
3. Jedlo
4. Knihy
5. Spánok
Mama, tatko, mladší brat, starší brat a moja bffffff jak sa hovorí.
Ak všeobecne tak potom:
Rodina, priatelia, umenie (rátame hudbu, knihy, divadlo, proste všetko), jedlo a pitie, spánok.
Sranda, že aj keby som mala k životu len 5 osôb hore menovaných tak by som neprežila
ale tak v prvom rade rodina, potom priatelia, peniaze, jedlo, spánok
Clovek 2
Clovek 3
Clovek 4
Clovek 5
Lepším mi ho robí veľa vecí, okrem iného každý deň asi milión maličkostí. A inak úplný súhlas s @66
hudba
kamarati
moja sestra
a...gitara
hudba
priatelia
veľa dobrého jedla
a...nedeľná pohodička.
- priatelia
- knihy
- káva
- biela čokoláda
.
.
.
..znamená to, že mám neutriedené priority?
-rodina
-priatelia
-knihy
-moje sny
láska
rodina ( aj ked ma občas hnevajú a nedá sa to miestami vydržať)
domov
prácu
myslím, že rozumné
peniaze
rodina
sny/nadej
viera
priatelia
láska
moja povaha
nádej a sny
JEDLO
JEDLO
JEDLO
JEDLO
Je ich päť, ni?
priatelia
eddoušek
foťák
sny
1) Priatelia
2) knihy
3) pratelia
4) spanok
5) priatelia
proste priatelia su najdolezitejsi, ostatne je mi v podstaTe
ukradnute..
2. on.
Priatelia
Hudba
Peniaze
Mama
Hudba
Auta
Rodina
Priatelia
Voda
Jedlo
Spánok
Zdravie
Je to vlastne 5 v 1. A to je moje dievča, bez nej by život nemal zmysel lebo:
1. je kamarátka, keď sa chcem porozprávať, poradiť
2. je dievča, ktoré chcem ľúbiť
3.je milenka keď chcem sex
4.je kuchárka keď som hladný
5. a upratovačka keď mam bordel.
zdravie, kamarati, láska? hudba..:3
net
rodicia a surodenec
ludia s kt rada travim cas
pivo
voda
jedlo
strecha nad hlavou
a hocičo/hocikto, kto by ma vedel zniesť
(knihu si napíšem, pesničku si zaspievam. Bude to síce biedna kvalita, ale na prežitie stačí
- škola (vyhodia ma)
- priatelia (zopár ich ešte mám)
- zázemie (zatiaľ mám)
- zdravie (zatiaľ mám)
... tak rozmýšľam, či ten môj život ešte má zmysel :/