@frez nemusi byt hned madar, len proste zije v regione kde sa hovori takto, clovek si nevybera kde sa narodi a ked sa tam tak rozprava od malicka tak..
@malapohroma ...region kde sa hovori "nechapem tomu" neexistuje. proste sa to raz zacalo pouzivat a odvtedy vacsina ludi (madari neznasam to) hovori nechapem tomu miesto nechapem to
to by som sa na to umyvanie a kloktanie pozrel...a stale mi vrta hlavou, preco ho tam nenechali dlhsie...lebo teoreticky, sa toto da vydrzat...ale keby tam ostal mesiac, dva...no neviem preco ho tam nenechali zavana to podvodom.
nie je jediny kto takto zije... fenomen by mozno bol, ze s tym zacal uz tak skoro.... je to metoda napojenia na pranicku stravu... cize sa zivi energiou... jeden znamy takto vydrzal dva mesiace... potom ho to rpestalo bavit, lebo predsa rozne dobroty si tazko odopierat
@malapohroma@aguri500@schizoofrenik (preco urazas?) @filipkoo (bez diakaritiky a interpunkcie sa bezne pisu a sms a pinda na to niekto? nie. aj tu sa pisalo kedysi takto, lenze potom niekto nieco napisal s makcenmi a ciarkami(teda vlastne ciarky sa vacsinou snaznim pisat, ak sa velmi neponahlam), niekto sa po nom zacal opicit, niekto zas po nom a teraz to robia vsetci, pretoze si zrejme myslia, ze vyzeraju inteligentnejsie.) @hnisavica@v3nty@sprejerka01 lenze tu vobec nejde o narecie, narecie su slova ako napr. "fryško"(neviem, ake i sa tam pise, nikdy som sa tym nezaoberal), "hybaj", "reku", ... tu ide o pouzitie slova v nespravnom pade. sloveso chapat sa viaze s akuzativom, cize chapat koho/co a sloveso rozumiet s dativom, cize rozumiet komu/comu.
@frez a tebe jebe? ja som spomenul diakritiku do zátvorky presne kvôli tomu, že tak píše viac ľudí, ale myslím, že nikto (okrem ľudí tvojho typu) nebude opravovať správnosť slovného spojenia "nechápem tomu", keď sám nevie písať čiarky a veľké písmená... a čiarky sa písali všade, aj v sms, aj veľké písmená sa píšu všade...
@filipkoo hlbsie uz asi klesnut nemozes, ked si sa kvoli takejto malickosti znizil na vulgarne nadavky (v podstate pre nic) @v3nty hovor si co chces, mne je to uplne jedno, ja som len poukazal na gramaticku nespravnost a nadavku na zaciatok som pridal, lebo som mal strasnu naladu a narecove slova som spominal, tie su v poriadku, narecia tiez patria do slovnej zasoby, lenze hento s narecim nema nic @sprejerka01 mne je to uplne jedno @acvd43xa7w mas pravdu, ak som ta nejak urazil, hlboko sa ti opravedlnujem
@frez ano Vilo, pozname sa nie, neurazil si ma, len mna strasne hneva, ked vsetkych poucas o takejto blbosti, podstatne je, ze ja viem, co myslel..ze si rozumieme..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
taký problém to nafingovať keď na tom chcú zarobiť ? myslím že nie
a ja nehovorim "keby som bola stara" ale "keby som stara" lebo je to cool a co teraz?
a myslím že sme celkom veľké mesto a keď počítam aj okolité dediny je to fak habadej ľudí čo hovoria "nechápem tomu"
@stormmast3r eh zlozite meno taka voda sa da aj pit? resp. to sa z toho aj napije??? wtff
@frez trapas,aj u nás sa hovorí "nechapem tomu" a NECHAPEM TOMU že o čo ti tu ide
» www.tasr.sk/47/5802.axd...
@67 daj si pohov
cize ahaa, ty mozes, a my sme madari.