Cute ja som Simon a som na kamosovom. Ucte. Dnes som ziskal 800 eur a mam len 13 rokov. co si mam zane kupit? Premyslal som nad PS3, xbox360, notebook... alebo som premyslal ze si podplatim spoluziacku na sex xD... co by ste mi poradili vy? A david sry ze
najhoršie je že to môže byť pravda keď dnes už pre 30e sú ľudia schopný zabiť aj človeka... povedz to rodičom lebo pri takej inteligencii ako máš ty o nich čoskoro prídeš... O___o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
oblečenie,oblečenie,oblečenie,oblečenie,maľovátka,maľovátka,oblečenie oblečenie,pizzu,posteľ,oblečenie,oblečenie,oblečenie
a bola som na predĺženom víkende s kámošom
skús sa inšpirovať
Neviem zaplat spoluziacke a zo zvyskom si zapal jointa
Keď si takýýýý bohatý, nechceš sa so mnou zoznámiť Mám rada odvážnych chlapcov, mám veľké prsia C-čka a na noc stojím akurát tých 800 euro
Ved pri staniciach a na D1 mas perdo profesionalok, ktore to vedia chytit do ruk a aj ine zazraky a idu niekedy aj za 60€
Tak si myslim, ze dajake spoluziacky toho 13 rocneho odkundesa pojdu aj za 20
(Ináč, ak mi ich naozaj pošleš do hodiny na účet, dám ti k tomu i playstation a notebook a aj to nintendo!)
bože chlapec, 13 máš ako si napísal. Chod sa hrať von na sídlisko a nie o sexe tu rozmýšlať. džízs
No,ale inak..zaplatila by si som nájom,išla do obchodov oplieskať väčšinu z toho a kúpila si permanentku do fitka a masáž/sauna
ale tebe budú stačiť na tie hry najlepšie..
ps : si pekne retardovaný , píšeš ako keby si mal 8 rokov ...
prišli sme nato
to musis ty vediet co chces dpc
1.krát to bol netbook ale otec ešte doplatil stovku
2.krát to bol jazykový kurz angličtiny
To máš z 8 gramov kokaínu?
odlož na neskôr, oceníš to, keď budeš chcieť vypadnúť z domu
ak nemáš, tak pretrtkaj, kúp si noťas, ožer sa a skús to všetko zvládnuť za jeden deň.