Mala som priatela,s ktorim sme sa dnes rozisli(lepsie povedane on so mnou).Viem ze sa to casom zase urovna,lebo sme sa rozisli uz po asi 20 krat,a teraz len kvoli tomu ze som bola s jeho uhlavnym nepriatelom(ja som isla len za naj kamoskou).Mozno mam iba
najsi si normalneho chalana a toto sa ti nestane..alebo pockaj kym sa dostanes do veku,kde bude tych normalnych chalanov o nieco viac ako teraz drzim palce
nechapem tie detske vztahy: rozisli sme sa a dali dokopy, rozisli, dali dokopy, rozisli... spytaj sa sama seba, aky ma vyznam takyto vztah a potom uvidis ci sa date dokopy aj po 21 krat...
Toten chlapec nech sa spamäta mu to povedz. Koli takej prkotine ste sa rozisli?ja vas alebo ho nechapem a ani asi nepochopim. Ked si myslis ze je to prava laska a on ta miloval alebo miluje tak urcite by sa s tebou nerozisiel koli takej prkotine lebo vie ze by ta to trapilo a ublizovalo by ti to. To by som ja take nieco neurobil a uz vobec by som sa s priatelkou koli tomu nerozisiel. Nechaj toho chlapca vyzriet a najdi si lepsieho ktory ta bude milovat, nenecha ta trapit sa a budes mu na nom zalezat a v ziadnom pripade nenechaj zo sebou zamätat
20 krát sa rozísť??? a v 15tich rokoch života??? HAHAHAHAHA to potom asi 15 ročné deti nevedia čo je vzťah keď sa rozchádzajú 20krát a kvôli takým prkotinám ako fakt len na zasmiatie toto. V 15tich rokoch života sa riešia iné veci a nie akože "vážne" vzťahy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Potom spamätať sa a ujasniť si priority v hlave.
A potom konať.