...lebo my ženy nemáme nič iné na starosti. V dorgériách som doposial narazila len na ohnivé červené či intenzívne červené farby. Našla som správny až kriklvý odtieň na internete - Directions farby, ale čo som sa zatial dopočula, tak sa zmývajú rýchlosťou
@damned ale asi už vieš že ak chceš mať krikľavú farbu musíš si vlasy odfarbiť na blond a až tak použiť tú farbu? a tie jasné farby sa samozrejme aj rýchlo zmývajú niektoré holky to riešia tužidlami, len od nich je potom krikľavé všetko
palette farby ako spomínaná ohnivá červená sa mi zmývali tiež, ale držali za to obstojne ,kamarátovi sa directions farba kompletne vymyla po dvoch tyzdnoch, co sa mi zdalo trochu skoro vzhľadom k cene farby
Ja požívam Subrina ...ja mám síce ružovú, ale tá vydrží aj mesiac..potom už je vypratá, ale stále ružová ...a červené odtiene chytajú a držia vždy lepšie takže ani teraz to nebude výnimka zaregistrovala som sa aby som ti ju mohla poradiť lebo viem aké to je dlho hladať farbu a všetky sú naprd..takže fakt ju vyskúšaj navyše stoji iba dake 3 e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@caramelbiscuit na Elumen sa pozriem
palette farby ako spomínaná ohnivá červená sa mi zmývali tiež, ale držali za to obstojne ,kamarátovi sa directions farba kompletne vymyla po dvoch tyzdnoch, co sa mi zdalo trochu skoro vzhľadom k cene farby