A rýchlo dajte sem niaku hru čo ma bude už konečne baviť...
Už asi pol roka nemám čo hrať... Hrám už len niake prkotinky čo ma každa baví týžden...Dajte niaku hru, ktorá ma fakt bude baviť dlho, najlepsie MMORPG, ale to nie je podmienka, a nech to je po sieti, nie singleplayer... Proste niaku tu obyčajnu hru na ne
ja som tiez picoval na singleplayerovky.....ale skus si zadat Alice the Madness Returns........tooo sa proste neda opisat.....ale musis mat na to komp no...
@vladqog To je dobrý nápad , ale cez leto . Včera som bol lebo už som nebol nikde pár týždňov kvôli počasiu , no a skoro som umrel , hrozná zima aj keď svietilo slnko a bol som naobliekaný . Skôr nejaký ten beh na menšiu vzdialenosť .
Ja hrám len Infestation: Survivor Stories...
Je to MMO hra s celkom dosť veľkou mapkou a ide o to že Survivor ktorý je vo svete zombie apokalypsi a hľadáš jedlo, vodu, antibiotika, bandaže a take blbosti a hlavne zbrane (proti zombikom najlepšie nepoužívať strelné zbrane lebo zvuk priláka ďalších a je možné že ťa započuje hráč nejaký bandita a príde ťa zabiť)...
Máš tam veľa dediniek a tak aj 2 veľko mestá ale tam nechodím lebo som posratý z tej kopy zombíkov čo je už pri vchode do mesta Potom ak začínaš je dobré najprv len prehľadávať autá kolo cesty a až potom skúšať dedinky alebo farmy a neskôr sa vypracovať na veľkomestá (myslím prehľadávať a zabijať zombíkov
@coleshepter tak na ich officialnej stranke sa to da stiahnuť ako trial čiže to môžeš hrať free (neviem na aku dlhu dobu) tak som si to stiahol skúsil zahrať a ma to bavilo tak som si to kúpil lebo vtedy bol akurát halloween tak som si to kúpil za 3€ na steame
@maugly njn ja som tiež zo začiatku skúsil len trial verziu žeby som nekupoval zbytočne a sa mi to dosť zapáčilo tak som si potom aj kúpil originalku (keďže bola vtedy akurát zľava na steame)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Rift
Allods online
Perfect World
Terra online
War thunder
Path of Exile
Team Fortress 2
Marvel Heroes
Dota 2
Je to MMO hra s celkom dosť veľkou mapkou a ide o to že Survivor ktorý je vo svete zombie apokalypsi a hľadáš jedlo, vodu, antibiotika, bandaže a take blbosti a hlavne zbrane (proti zombikom najlepšie nepoužívať strelné zbrane lebo zvuk priláka ďalších a je možné že ťa započuje hráč nejaký bandita a príde ťa zabiť)...
Máš tam veľa dediniek a tak aj 2 veľko mestá ale tam nechodím lebo som posratý z tej kopy zombíkov čo je už pri vchode do mesta Potom ak začínaš je dobré najprv len prehľadávať autá kolo cesty a až potom skúšať dedinky alebo farmy a neskôr sa vypracovať na veľkomestá (myslím prehľadávať a zabijať zombíkov