Je tento problem napravitelny, alebo sa nieco nadobro pokazilo a uz ich nikdy neuvidim? (poslednu mam zo 16. januara, a to mi minimalne 10 prislo vcera.)
ide o to, ze admini zistili, ze na konci februara bolo v TSkach mimoriadne vela hadok...touto cestou chcu sposobit, ze ludia si odpustia a zabudnu na to, co bolo...
je pravda, ze zmizli aj TSky ludom, ktori nemali co hadzat za hlavu...ale tak ti su obetovani v prospech vyssich zaujmov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@schizoofrenik nejak takto to chcel asi
Nech sa ide vyplakať do vankúša, nemyslím že sa tu nájde ešte niekto kto by ho poľutoval.
Prvé čo urobím keď mi zmiznú TSky bude že založím fórum.
Ale naspat k teme, stalo sa to viacerym ludom? Alebo je to bezne nebodaj? A hlavne ci sa to napravi.
tak ked ti zmizli tak napíš bugovi a nie zakladaj prijebané fora....toto je rozum...ach jaj
je pravda, ze zmizli aj TSky ludom, ktori nemali co hadzat za hlavu...ale tak ti su obetovani v prospech vyssich zaujmov
Aj mne zmizli.. :/
@tomas !!!
@tomas Ja by som bola skôr zvedavá, či bude ten kalendárik, aby sa v tom dalo presúvať. Ale vážne!