a čo takto si dať trvalú? ?? Či kučierky ee? Ale inak aj ja som mala "kedysi" také vlasy že vln-žbln a dala som si trvalú a odvtedy mám kušierky zatiaľ sa každému páčia
skus skocit do kadernictva...su take chemicke prostriedky na vyrovnavanie vlasov ale ked mas iba jemne vlnite vlasy a netreba ich zehlit moc dlho tak s dobrou zehlickou ti to moc neuskodi. A k tomu clanku ze kucery su stelesnenym trapenim...ano, treba sa o nich starat ale za rovne by som ich nevymenila v zivote.
jedina je len zehlicka aj moja sestra ma kucerave vlasy a zelhli si ich nic ona ine nepozna mozno v buducnosti vynajdu na kucerave vlasy aby sa nam nevylnili nejaky liek.... :
Tiež som sa nejaký čas nevedela zmieriť s tým že sa mi vlnia vlasy, ale keď sa ma potom raz v škole spolužiačka pýtala či som si dala natáčky a bola úplne nadšená tým čo mi urobili vlasy keď som ich nechala nech sa vysušia samovoľne a keď potom kaderníčka úplne nadšene skúmala aké mám vlasy, tak ma nejako presvedčili že to naozaj vyzerá lepšie tak ako to je
ja akoze zehlim stale...inee nepomaaha lebo ked si umijem hlawu aj rano uplne wlny..a hlawne ofina..bleeee...no kup si šampon na wirownawanie wlasow alebo kondicioner na wirownawanie ale nejaki kwalitni lebo te lacne ti nepomozu
Ty sa chces zabvit vlniek?? vies si predstavit kolk báb si ich natáca aj ja som to nemala rada ked som mala také vlasi ale nakoniec som si ich moc oblubila heh. Ale tak co uz v zivote je to tak chceme to co nemáme. tým ti neporadím jedine ze by si sa spítala kadernícky
hej vlnky su pekne...ale ne ked sa vlni len kazdy treti vlas jak na mojej hlave verte ze je to odpudzujuce niekedy ale obcas to vyzera fakt k svetu...ale inak...zehlicku by som nevymenila ani za nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» wanda.atlas.sk/moda-a-krasa/vl...
no kazdy mi hovori aka som sprosta ze vyrovnavam...to sa vam postasti ma vidiet s kucerami len rano inak fujj ble..kucery!!!
ale keď chceš mať rovné, asi najlepšie riešenie je tá žehlička....
Teraz už nato kašlem a zmierila som sa s tým, aké mám lasy
krém vlasy chráni, úžasne vonia mám ich rovné