ja by som siel velmi rad.... a nerobim na burze na picu ale nevyberam z toho hned peniaze lebo clovek si potrebuje zarobit nejaky kapital na to aby mohol sa rozbehnut a prepac ale modeling + slapka su dve roboty?
@websterko chápem ťa, väčšina dnešných rodičov je takých staromódnych, že dnešné moderné formy zarábania nedokážu pochopiť, pre nich je prácou len manuálna práca...
ked robis na burze a rodicia nadavaju asi sa ti moc nedari. Na burze moze robit hocikto, ale ak do toho nevidis tak zarobis hovno. Tam sa pohybuju iny ludia, ktory vedia lebo chapu trhu a ekonomike.
@hajzelodkosti a co ked sa v tom viem orientovat a chapem tomu ? a na burze nemoze podniakt kazdy lebo vlozis peniaze a ak to nevies tak podnikas den dva a pak si.....
Problémom možno bude to, že nevidia výsledok... Na burzách 80% ludí prerába, 5% stagnuje a len 15% skutočne zarába... Z toho ako si sa tu zatial odprezentoval by som povedal, že by si nedokázal predať zo ziskom ani pozemok, ktorý bol prevedený na stavebný nie to, že ešte vytvoriť akýkolvek zisk na trhu, na ktorom operujú absolútny profesionáli, a ak by sa ti aj niečo podarilo zarobiť, bude to iba vďaka šťastiu, určite nie znalostí...
Ale aby som bol fér, ak ukážeš nejaké pozitívne výsledky, tak ti tie prachy požičiam, ale keď tak, napíš TS, nebudeme to riešiť tu.
nechcem hovorit, ale ak sa v tom clovek pohybuje a ma na to fakt cas a chut byt stale zahrabany tak sa da zarobit tak, staci burza stavok na sport a kamos na tom z 0 otaca peniaze, druhy skusil burzu len tak a z 10000sk otocil 200 000 ale nebavilo ho to, tak sa na to vykaslal
a k autorovi.. nuz co, nie vsetci maju na ruziach ustlane, tak to bohuzial je a ak sa ti nepaci postoj inych tak im to vysvetli, a ked nechcu pochopit, tak sa na nich vykasli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
drz sa
nemysliš?
ja mám dve roboty a nesťažujem sa! a zo slovenska by som nešiel, všetci čo odišli sa po čase vrátili.
filip
btw on sa niekde priznal že je šlapka??
Siria sa nadsvetelnou rychlostou a nema cenu stracat cas, tym , ze ich zastavis.
Vacsina ludi hlada dovody si do teba rypnut, ale velmi malo ludi sa pozera na to dobre, co prinasas ....
(uz som hore 36 hodin )
Ignoruj to, maximálne im povedz, že na tej burze po rozbehnutí zarobíš za mesiac viac jak oni za celý rok.
to že robím šlapku som nikomu nepovedal!
robim bokovky ako gigolo, lebo si to môžem dovoliť, veľmi bohatým ujom a zarobím to čo ty za pol roka za jednú noc....
a keď ma to prestane baviť tak sa začnem sťažovať ako mi ja na slovesnku na piču a že v zahraniči je dobre a ja nemam na to....
ale to sa nestane mám už dosť šípov aby som slušne žil...filip
@websterko
burza je ako VHS- výherne hracie automaty, hodíš a nič !!!
Ale aby som bol fér, ak ukážeš nejaké pozitívne výsledky, tak ti tie prachy požičiam, ale keď tak, napíš TS, nebudeme to riešiť tu.
@weeman
1. peniaze si nepoziciavam
2. denne som zapnuty v aplikacii bloomberg, odoberam spravy zo saxo bank a ktomu mam niektore svoje praktiky pri investovani... a zatial sa vyplatili
a k autorovi.. nuz co, nie vsetci maju na ruziach ustlane, tak to bohuzial je a ak sa ti nepaci postoj inych tak im to vysvetli, a ked nechcu pochopit, tak sa na nich vykasli.