do tej dvojky sa a4 zmesti urcite. aj viac zositov (5-6) a ta voda tiez nejako, ale taska uz bude vypukla. ak chapes. tak 2-3 zositi a voda v pohode. mne tam vojde aj ntbk (12palcovy).
a viem, ze su tasky tieto z roznych materialov. kozena sa netrha urcite (taku som mala, len inu farbu) a tie ostatne nwm.
a hej, je nastavitelne rameno.
ale moj osobny nazor, ze do tej prvej A4 asi nevopchas
mám tú druhú do školy, formát A4 sa tam v pohode zmestí, takže tam napcháš aj tie zošity, vodu, knihy.....atď pás sa mi zatiaľ netrhá.....a veľkosť ramena sa samozrejme dá nastaviť
@differentgirl a odkaď ju máš ? ved tých obchodov je na nete 5 čo ich majú a to len v ponúkaných farbách mňa drbne néécem černú
@silwesa heureka som pozerala už, ale nepáči sa mi to malý výber farieb tie najhoršie v podstate a tie obchody nepoznám neviem či mi to dojde v po riadku jedna stránka je česká » www.adifashion.cz a to neviem či dojde aj na slovensko
@differentgirl Sportsimo ich aj poštou posiela ,,? nemáju web? čiernej už dosť, to je neutrál farba ale už idem na niečo jemnejšie, farebnejšie, a modernejšie čierna STOP!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a viem, ze su tasky tieto z roznych materialov. kozena sa netrha urcite (taku som mala, len inu farbu) a tie ostatne nwm.
a hej, je nastavitelne rameno.
ale moj osobny nazor, ze do tej prvej A4 asi nevopchas
» www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=A...
@silwesa heureka som pozerala už, ale nepáči sa mi to malý výber farieb tie najhoršie v podstate a tie obchody nepoznám neviem či mi to dojde v po riadku jedna stránka je česká » www.adifashion.cz a to neviem či dojde aj na slovensko