no s tym autom sa to celkom da a vlakom Bratislava-Kúty občas chodím, ale nie je to o riskovaní života. keď viete ako, tak to nie je risk, ale len adrenalín a tie peniaze? no chvilku si na take blbosti setrim a mam na ne pripravenu malu rezervu
nie ze by som mal na to miliony. mam len nieco z brigad odlozene na podobne ucely, lebo vec na ktoru som si setril sa mi teraz uz neoplati, lebo mi ju nasi kupili k vianociam a chcem zazit nieco blaznive
Skoky a rôzne podobné píčoviny sú podľa mňa len zbytočne vyhodené peniaze. Moc adrenalínu si pri tom neužiješ. Skús napr. nasrať nejakú skupinku cigáňov, skinheadov, policajtov, psov...a máš na chvíľku o zábavu postarané. Je to zadarmo a dá sa to spraviť hocikde
Chces cenovo nenarocny adrenalin? Ja ti dam adrenalin aj zadarmo, vytiahnem svojich starych kamaratov smithna a wessna, a z radostou si na teba urobim polovacku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
alebo fakt skus ist stanovat niekam cisto sam
aj ten najlepsi parasutista ma smolu ak sa mu neotvori padak
@2