mala som ho a nejako mi to bolo jedno, ked ta niekto bude mat rad tak aj so strojcekom aj bez, keby ta nechcel kvoli tomu ze by si mala strojcek tak by to bol kkt co za to nestoji + po strojceku budes amt krajsie zuby, tak preco nie?
@anjeliksrozkami je to celkom pekné a milé ak sa o to staráš Nie je to rozhodne nič neprirodzené alebo za čo by sa mali ľudia hanbiť. Hanbiť by sa mala skôr napr. tu prítomná @camilla , pretože sa správa ako decko.
@camilla ty si normálna??? Z toho ti jazyk nemôže zhrdzavieť...za prvé-jazyk určite nie...za druhé neni to taký materiál ktorý hrdzavie...ked ho máš v papuli kde sú 24 hodín denne sliny asi to nemôže byt materiál ktorý hrdzavie... trošku porozmýšlaj najprv nad tým čo napíšeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale ked som mala 13 a mala ho polka ludi tiez mi to pripadalo mile
zacala som to neznasat v den kedy mi ho zlozili
Zbožňujem
zbožňujem
zbožňujem
to.
(Rozmýšlam, na kom viac, či na dievčatách, alebo chalanoch, ale neviem sa rozhodnúť.)
Prečo musím mať rovné zuby?!
Navyse je to uplne uzasna vec vyrovna ti to zuby krasne a nauci ta to poriadne si ich cistit.
Nic nieje horsie ako ked ma niekto strojcek a hanbi sa zanho.