Ahojte...stretli ste sa uz s taky ze ste pipali hned pri vstupe do nejakeho obchodneho retazca a potom Vas SBSkar vyzval..ja som
nic sa nenaslo ale vravel ze mozem pipat znova aj v inom obchode kedze mam asi na sebe nejaky prvok alebo kod..som si pripadala ako kleptomanka..kedze som zena bolo mi zaroven aj neprijemne ukazovat obsah tasky...Co zmoze taka SBS alebo stalo sa Vam uz ni
viackrat sa mi stalo a vzdy nosim v kabelkach smeti cize mi to bolo trapne vyhadzoval ale nekradnem cize aj ked som im tam vyhadzala vsetok bordel tak mi nic nemohli..
mne pípala bunda,mi v nej predavačka zabudla taký papierik lenže ja som o tom nevedela,že to tá bunda a pípala som v každom obchode,to už len bolo trápne
ja uz keby aj pipam, tak by som sa kurevsky modlil, aby som nieco ukradol, aj keby len nechcene alebo co.. lebo pipat a nic nemat ukradnute, to veru je trapas
ja som pípala len keď som odchádzala z obchodu, ale to preto, že farba do tlačiarne mala na sebe tú sprostosť a ešte vo vnútri to malo tú sprostosť a ona dala len z vrchu dole ten magnet a už to ďalej nepozerala, či to nepípa... ale nič sa nestalo, pokým prišiel SBSkár, tak už bolo všetko odkódované... šťastie, že bolo skoro ráno a nikto tam nebola a pokladníčka bola kamarátka, inak by som sa asi trochu hanbila, i keď som sa nemala za čo
a kamoška pípala pri vstupe do predajne a nakoniec zistili, že jej pípa kniha z angličtiny, čo jej dali na kurze
taktiež jedna pani v DMke pípala s topánkami, ktoré si práve vyzdvihla na pošte a mali v podrážke kód... a v pohode im to pokladníčky odblokovali a nič sa nedialo
a bývalá spolužiačka pípala v Tescu, tam si ju aj niekam vzali, ale SBSkár bol ich kamarát a nemohli prísť na to, čo pípa a stále pípala a keď prišla domov a vyzula sa, tak našla na topánke prilepený ten papierik... niekto asi niečo ukradol, odtrhol ho, zahodil a jej sa to prilepilo na topánku
SBS ťa nemá právo prehladávať a nemusíš im nič ukazovať ak nechceš. Ale potom zavolajú policajtov a tí už na to právo majú. No ak si nič neukradla, tak ti to môže byť jedno či ich zavolaju alebo nie
pipal som ked som si kupil pamatovku tak ta pipala v obchode potom a nedavno v nayku sme sli s kamaratom prec a sme pipli..vybrali sme vrecka..pani sbs so vsetkym presla a nic nepipalo uz ..tot vsjo
nieco o tom pipani viem...kamaratke zabudli na kabelke kod , ale paradox je ze si ju kupila tri dni predtym a veselo s nou chodila do tesca a pipat zacala az po 3 dnoch....ujo sbskar si ju odviedol so sebou a ja s kamaratom sme museli cakat ...nakoniec povedal ze mame priniest blocik lenze prave rano vyhadzovali smeti ale kamarat sa obetoval a vonku z velkeho kontajnera ten ich odpad vytiahol a tak sme ho sli zaniest do tesca a na protest sme tam tie smeti nechali a ten chuj sbskar ked videl ze je to vsetko v poriadku len pokrcil plecami a ani sa neospravedlnil....to tesco bolo este len prvy tyzden otvorene a mali tam pekny bordel so vsetkym ...
stalo sa mi to, ale nikdy ma nezastavil sbskár... raz v tescu mi zabudla dať predavačka dole pípačku zo sprchového gélu a zapípala som a neriešili to, potom až keď som pri vstupe pípala v inom obchode sme s predavačkou našli, čo to vlastne pípa...
a už sa mi stalo, že som zapípala, pozrela som na SBSkára, či mám ísť k nemu a on len ukázal, že mám ísť ďalej (teda preč z obchodu)
Jj boli sme v Tescu , kupovali fľašu s kamarátkou a na zemi bol ten štítok , odpadol asi z nejakej fľaše ..ona sa naňho postavila , prilepil sa jej na tramku a pri odchode nás SBSkár hneď vzal do tajnej miestnosti a ju kontroloval už si dala dole bundu .. v strese bola , že či má sa akože do hola vyzliecť a vtedy som uvidela trčať jej niečo z pod tramky chvalabohu ! Problém sa vyriešil a odišli sme ..ale ten pocit keď začnete pípať ,všetci na vás zaostria svoje pohľady a odhadujú či je možné , že ste kradli...bléé
dobre je tiez ked ani nezapipam a z cista jasna si ma zastavi sbskar a zacne prehladavat kabelku..a ludia pozeraju ze co...a to som sa v tom obchode vtedy zrovna nicoho ani nedotkla!!
raz sa mi to stalo v TESCU ked som mal pri sebe knihy z kniznice dotackal sa ku mne nejaky dochodca s popolnikmi na ociach a chcel vediet co sme kupovali, az vtedy som sa dozvedel ze pipat mozem aj ked mam pri sebe knihy
Hej.Kupil som si nove tenisky a asi o tyzden som isiel do toho isteho obchodu a zacal som pipat tak ma zastavil SBS-kar a ze nech zase prejdem cez tie detektory a samozrejme namna vsetci kukali Musel som sa vyzut a potom to predavacka odblokovala.Potom som toho SBS-kara stretol tak sme sa naseba usmievali
nepríde mi divné, ak človek zapípa. lebo sa to stáva bežne, veľa vecí má tie alarmy všité, poniektoré sú dokonca také super, že ak vám ich aj deaktivujú, oni sa sami časom môžu zase aktivovať...
mňa vrcholne urazilo, keď si sbs-kar z ňujorkeru dovolil obviniť ma... MŇA... na základe jeho vyfeteného dojmu, ani som nepípala.
stava sa ked clovek ide po obchodoch ... v jednom zabudnu na tie ochranne prvky a v druhom potom rozoberaju nakup ... ze co pekne som si kupil ... a v ktorej tasticke je to na com schovane ale pocit je to neprijemny ... pohlady ludi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale tiež svedomito pripisujem, že lne omylom!
ale sa mi stalo, že mi hentakú hovadinu zabudli zo svetra odlepiť a furt som v tescu pípala ked som ho mala na sebe
a kamoška pípala pri vstupe do predajne a nakoniec zistili, že jej pípa kniha z angličtiny, čo jej dali na kurze
taktiež jedna pani v DMke pípala s topánkami, ktoré si práve vyzdvihla na pošte a mali v podrážke kód... a v pohode im to pokladníčky odblokovali a nič sa nedialo
a bývalá spolužiačka pípala v Tescu, tam si ju aj niekam vzali, ale SBSkár bol ich kamarát a nemohli prísť na to, čo pípa a stále pípala a keď prišla domov a vyzula sa, tak našla na topánke prilepený ten papierik... niekto asi niečo ukradol, odtrhol ho, zahodil a jej sa to prilepilo na topánku
kúpil si tam rifle a o 2 alebo 3 týždne tam išiel znovu, mal ich na sebe a pípal... v nich bol nejaký čip, ktorý sa aktivoval po 2 týždňoch od kúpy
A vôbec sme nevedeli, že čo, stále sme chodili cez to, raz pípala ona raz ja, jak u debilov
a už sa mi stalo, že som zapípala, pozrela som na SBSkára, či mám ísť k nemu a on len ukázal, že mám ísť ďalej (teda preč z obchodu)
Proste ak máte na sebe nové veci,čo poriadne nenablokovali,tak pípať zaručene niekde budete
Druhý krát som to urobila provokačne náročky
a ešte pri odchode z knižnice, zabudla sa nahodiť jedna knižka
a ešte sa mi to nestalo :o
mňa vrcholne urazilo, keď si sbs-kar z ňujorkeru dovolil obviniť ma... MŇA... na základe jeho vyfeteného dojmu, ani som nepípala.
ze nech ukazem tasku a v taske penazenka a kluce tak na mna tak sucitne pozreli