už pár krát som sa popálila a viac krát už nechcem aby sa to stalo... život mi stavia pred seba kopec prekážok ktoré sa snažím naprávať a aj sa s veľa vecí ponaučiť... pár krát som bola aj ranená a no ja neviem čo už k tomu dodať
1,nepovedala si nič konkrétne, neviem ti odpovedať
2,život sa nezahráva, a navyše to nie je zahrávanie, sú to proste veci, ktoré sa človeku stanú, keď tak, môžeš tvrdiť, že sa s tebou zahrávajú ľudia, ale život je skôr abstraktný pojem, nemá hubu z ktorej lietajú urážky ani nohu na kopanie do kolena...
Nedá mi necitovať samotného veľkého Galsworthyho - ,,Človek si myslí, že sa zmocní života, a on sa mu vykĺzne, lapí ho pod krk, mece ho sem a ta a naposledok z neho voľky-nevoľky vytlačí posledný dych."
hm hej mám nový kýblik si to teda vystihol @Hangtime11 .... a mimochodom každý máme na danú vec iný názor a možno som mohla biť konkrétnejšia ale aj tak by ste to obrátili na zlé samozrejme zlé voči mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
2,život sa nezahráva, a navyše to nie je zahrávanie, sú to proste veci, ktoré sa človeku stanú, keď tak, môžeš tvrdiť, že sa s tebou zahrávajú ľudia, ale život je skôr abstraktný pojem, nemá hubu z ktorej lietajú urážky ani nohu na kopanie do kolena...
a máš pravdu, k tomu fakt nie je čo dodať. lebo je to úplne normálne. pokús sa zbaviť fatalistického prístupu a bude to lepšie.
K otázke: nie, nepodporujem multiplayer.