Že idete trebárs po chodbe a oproti vám nejaký pár. Všimnú si vás a na to hneď pred vami dievča pobozká svojho chlapca, myslím v tej rýchlosti, v tom pohybe, proste letmý bozk. Stáva sa to aj vám ? Stalo sa mi to 4krát, čo to znamená akože ?
Mne sa zasa často stáva že keď je v mojej blízkosti pár čo sa bozkáva tak baba celý čas pozerá na mňa
Je to zaujímavé čo píšeš a poznám to tiež. Skúsim ešte porozmýšľať čo to má znamenať
inak mne sa toto stava a hlavne ked sa ten chlap na mna pozrie tak jeho partnerka uplne vystartuje a da mu pusu, pri najmensom ho len objime a to som si myslela ze si to nahovaram :ehm:
fuha neviem.
ja celkovo som dost ignorant,co sa okolia na ulici/v mhd/ na chodbe v skole/ v nakupnom centre tyka a nezvyknem si velmi vsimat inych ludi
ale raz, ked som cestovala s frajom vlakom,tak pred nami bol taky parik a bozkávali sa a ta baba pri tom cumela na mojho chlapa a my sme boli len ze wtf, co to ma byt dodnes nechapem.
pfu horšie ako sused čo má toľko ako ja a šli sme vo výťahu a on sa začal olizovať z frajerkou a vie že ho nemám rad takže to je blbé ale tak jasom sa usmieval a snažil ignorovať to mne sa páčila jena baba za to a chcel som ju aj riadne no jeden ma obehol a začal s nou chodiť raz som šiel po ulici a ona kukla na mňa začala sa smiať a začala ho bozkávať to je trápne.
Ano sa mi to stava casto aj nedavno isli po ulici parik A chalan brutal jebac tak som ho kus obzerala a nato mu baba zacala davar pusu a tak..podla mna to je ze nono tento je zadany ja som jeho frajeka myslis preco sa tu oblizujeme?
ano proste vsetky zeny su vami tak ohrozene ze hned sa idu poskladat a pomilovat svojho muza od strachu : DDDD
podla mna vela ludi si takymto sposobom dost namysla : D ja davam letmu pusu frajerovi hocikedy chcem, nikdy mi nedoslo, ze nejaka baba si pri tom moze mysliet ze "oooo tato si chce asi nieco dokazat"
@kittyboo@sheily nenamýšľam si to a príspevky ostatných užívateľov potvrdzujú to, čo som napísal. A práveže neviem prečo je to tak, je mi to nepríjemné, tak som chcel vedieť čo to teda znamená. telo povie viac než slová, nezabúdajte.
Predstav si, že ideš po chodbe, v tvare L a pri zatáčaní stretneš pár držiaci sa za ruky, ktorý ani nie je nejak blízko seba, všimneš si ich, letmo sa pozrieš na dievča a ona v zápätí sa priblíži k partnerovi s rukami a pobozká partnera.To je mi teda náhodička.
@zmrdak tu ze si tu vsetci o sebe myslia, ze z nich idu ludia dokolien este neznamena ze je to pravda
ja ked idem s frajerom absolutne nevnimam kto ide oproti a ci sa na nas kuka... a davam mu pusu kedy chcem a dost casto.. a samozrejme idu oproti nam ludia v tom case a mozno si namyslaju podobne ako vy, ze je to kvoli nim. Hold neni
@sheily je to tým. ja nehovorím, že je to vždy, pravidlo, Nech sa to stane raz do mesiaca.
Ježiš, ale ja nehovorím, že každý pár si ma všimne, alebo že vždy to tak je, ale že niekedy a je to nápadné, ak môj pohľad na dievča a pohľad toho dievčaťa na mňa padne. Potom sa k nemu pritisne a dá pusu, hádam viem odhadnúť kedy je niečo nezávislé spontánne a keď niečo vyslovene umelé a chcené
To, že ak dievča má nejakého chlapca a je s ním šťastná ešte nič nevypovedá o podvedomom správaní aj v tejto oblasti k iným chlapcom-mužom.
Je iné, ak ide dievča s chlapcom, ani si ma poriadne nevšimnú a rozprávajú sa a prejavujú si náklonnosť. Ale aby sa držali za ruku a boli ďalej od seba, nepovedali si ani slovo a potom som sa pozrel spontánne na dievča a ona na mňa a potom ho obíme a dá pusu, to je nápadné.
@zmrdak no tak ked ta vidi dievca a potom da hned pusu frajerovi.. tak jedibe co mi z toho vychadza je, ze ked ta vidi tak tak si asi uvedomi aka je rada z
@sheily kde si na to prišla ? Kde si vyčítala, že som nadšený ? ja a ani ty nie sme odborníci na túto tému, nie sme ani psychológovia.
To je akoby si povedala, že ak sa dievča bozkáva s chalanom a to dievča sa pozrie a dlhšie sa pozerá na iného chalana za chrbtom toho svojho, tak si asi uvedomí, aká je nešťastná, že má toho svojho. Rovnaká hlúposť, ako to tvoje.
Ale dobre, poviem ti, čo ma zaviedlo k tomu to fóru, mám jedného známeho a jeho frajerke sa veľmi páčim (nepochybujem o tom, viem to od nej aj od iných, ak by s ním nebola skôr, bola by so mnou a nebudem o tom písať, počul som aj rozhovor ako sa on nepekne o mne rozprával za toto čo ona robí), on o tom samozrejme vie, ale tvári sa že nežiarli. Občas po mne poškuľuje a občas ho aj vyprovokuje tým, že na mňa hodí pohľad a on keď to niekedy vidí, tak mu dá pusu.
No a toto fórum ma napadlo, keď som si asi po štvrtom všimnutí toho, čo tu rozoberáme uvedomil, či to nemá nejaké súvis. Istá paralela tam je. ja nie som odkázaný na pohľady, ja o dievčatá núdzu nemám, neboj, len mi je to nepríjemné .
@jaro1991 však mne je jedno čo si myslíš, za mnou dievčatá chodia aj same od seba. Ja ani nepotrebujem povedať ani ň, v spoločnosti sa vždy nájde nejaká, ktorá za mnou ide.
Ale niektoré veci sú mi nepríjemné.
akurát dnes som na to myslela, lebo sa mi to stáva dosť často.. alebo keď na mňa chlapec pozerá a potom len počujem jak tá jeho partnerka syčí, je to sranda, cítim sa jak predátor keď vidím aké "ochranné" mechanizmy majú niektoré ženské
...ale aby sa nepovedalo keďže som vo vzťahu psycho tak sa bývalý dosť rýchlo naučil že pri mne po iných pozerať nemá takže ich aj chápem........ a nechápem mužov čio keď majú partnerku po boku obzerajú si iné baby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Je to zaujímavé čo píšeš a poznám to tiež. Skúsim ešte porozmýšľať čo to má znamenať
ja celkovo som dost ignorant,co sa okolia na ulici/v mhd/ na chodbe v skole/ v nakupnom centre tyka a nezvyknem si velmi vsimat inych ludi
ale raz, ked som cestovala s frajom vlakom,tak pred nami bol taky parik a bozkávali sa a ta baba pri tom cumela na mojho chlapa a my sme boli len ze wtf, co to ma byt dodnes nechapem.
podla mna vela ludi si takymto sposobom dost namysla : D ja davam letmu pusu frajerovi hocikedy chcem, nikdy mi nedoslo, ze nejaka baba si pri tom moze mysliet ze "oooo tato si chce asi nieco dokazat"
Predstav si, že ideš po chodbe, v tvare L a pri zatáčaní stretneš pár držiaci sa za ruky, ktorý ani nie je nejak blízko seba, všimneš si ich, letmo sa pozrieš na dievča a ona v zápätí sa priblíži k partnerovi s rukami a pobozká partnera.To je mi teda náhodička.
ja ked idem s frajerom absolutne nevnimam kto ide oproti a ci sa na nas kuka... a davam mu pusu kedy chcem a dost casto.. a samozrejme idu oproti nam ludia v tom case a mozno si namyslaju podobne ako vy, ze je to kvoli nim. Hold neni
Ježiš, ale ja nehovorím, že každý pár si ma všimne, alebo že vždy to tak je, ale že niekedy a je to nápadné, ak môj pohľad na dievča a pohľad toho dievčaťa na mňa padne. Potom sa k nemu pritisne a dá pusu, hádam viem odhadnúť kedy je niečo nezávislé spontánne a keď niečo vyslovene umelé a chcené
To, že ak dievča má nejakého chlapca a je s ním šťastná ešte nič nevypovedá o podvedomom správaní aj v tejto oblasti k iným chlapcom-mužom.
Je iné, ak ide dievča s chlapcom, ani si ma poriadne nevšimnú a rozprávajú sa a prejavujú si náklonnosť. Ale aby sa držali za ruku a boli ďalej od seba, nepovedali si ani slovo a potom som sa pozrel spontánne na dievča a ona na mňa a potom ho obíme a dá pusu, to je nápadné.
z toho by som nebola nejaka nadsena
To je akoby si povedala, že ak sa dievča bozkáva s chalanom a to dievča sa pozrie a dlhšie sa pozerá na iného chalana za chrbtom toho svojho, tak si asi uvedomí, aká je nešťastná, že má toho svojho. Rovnaká hlúposť, ako to tvoje.
Ale dobre, poviem ti, čo ma zaviedlo k tomu to fóru, mám jedného známeho a jeho frajerke sa veľmi páčim (nepochybujem o tom, viem to od nej aj od iných, ak by s ním nebola skôr, bola by so mnou a nebudem o tom písať, počul som aj rozhovor ako sa on nepekne o mne rozprával za toto čo ona robí), on o tom samozrejme vie, ale tvári sa že nežiarli. Občas po mne poškuľuje a občas ho aj vyprovokuje tým, že na mňa hodí pohľad a on keď to niekedy vidí, tak mu dá pusu.
No a toto fórum ma napadlo, keď som si asi po štvrtom všimnutí toho, čo tu rozoberáme uvedomil, či to nemá nejaké súvis. Istá paralela tam je. ja nie som odkázaný na pohľady, ja o dievčatá núdzu nemám, neboj, len mi je to nepríjemné .
Ale niektoré veci sú mi nepríjemné.
super.