noo tak to ze padaam a pred dopadom sa zobudim sa mi obcas snivalo...a najnovsie sa mi ako som us niekde pisala snivala kravina ze mam mala dvojicky...coz sa nestane... a ja som ich vyhodila von oknom z piatteho poschodia a potom ze som spala z naj kamosom hahah....ale to bol brutal crazy sen
práve dnes som bola nútená zachraňovať svet v spoločnosti troch egyptských bohov, len bohužiaľ som počas rozhodujúceho boja v lanovke nevedela používať tú čarovnú paličku s hviezdičkou na konci, čo sme vzali z tajného sejfu vzadu za záchodom na plavárni. našťastie ma zachránila nejaká víla s presne takou istou paličkou. a potom mi @cjubou písal, že sa mám o siedmej zastaviť, lebo má trávu. taká normálna noc.
Mne sa normálne sny nesnívajú Nedávno sa mi snívalo, že ma chcel zjesť neidentifikovateľný dinosaurus A mám za sebou ešte kopu bláznivejších, len si teraz narýchlo nespomeniem
ale skoro stale som v dajakej hre ked snivam .p ale je to pekne sama si vylepsujem grafiku normal ja akobysom sedela ci co a predstavujem si to a to sa stane .p
Často sa mi stáva, že keď sa zobudím, tak si uvedomím, že začiatok sna bol priestorovo totožný s realitou, ale jeho pokračovanie v miestach, kde som v skutočnosti ešte nebol, už totožné s realitou nebolo a bolo značne zjednodušené. Trápne podvedomie...
jasnee...minule sa mi snivalo ze nas v skole veznili a robili tam na nas pokusi..potom sa mi neako odtial podarilo ujst ale potom som si uvedomil ze som si tam ZABUDOL PREZUVKY tak som sa tam musel vratit a vtedy ma znovu chytili ked som si rano na to spomenul hned mi to vylepsilo naladu a celu cestu do skoly som sa na tom ujebaval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Väčšinou mám také tie stresové sny, kde sa zobudím celá rozklepaná
ale potom aj jeden celkom fajn takže sa teším
pekne, a dnes si sa náhodou aj Ty vyskytla v mojom sne, ale už neviem aký bol kontext