Nie. Spalim sa len ak som cely den vonku v plavkach viac dni za sebou. Inak som proste nadherne opalena a kazdy blond naokolo len fnuka ze ho nikdy nechyti a ako sa bude musiet ist poctivejsie opalovat. Inak som kazde leto taka hneda ze este v zime to vidno.
furt si vrch ksichtu spalim, a keď robím pri vode moju typickú činnosť - ležím celý deň na bruchu a čítam/robím krížovky (leniva som (leniva=pods. meno ž.r.) ) tak si spálim celú zadnú časť tela (zadnú = nie riť ale všetko čo nie je vpredu, čiže polovica) a ostanú mi fľaky v tvare ruky biele z toho jak sa neporiadne kremujem a všetko ma štipe a skoro nič si nemožem obliecť, tak ma to serie riadne. a to som dosť tmavá a tak, po jednom poldni na kupalisku dostavam obdivné komenty na opalenie a nenávidím opalenie, ale dokážem sa spáliť dosť.
ale zase sesterka, o ktorej si myslia že ju ukradli z mexika a je uplne tmavá fakt a ešte sa strašne opaľuje sa tiež niekedy spáli, a vtedy je bordová úplne, fakt som v živote takú tmavočervenú nevidela.
(ináč ste si všimli, že sa už toľko nerozpisujem do fór ako kedysi nedávno, ale tak dneska je výnimočná situácia lebo som opitá a to už nebývam a ináč by som sa nie, asi.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo zacali vyrabat fake opalovacie kremy
alebo na tebe vlada tajne robila pokusy a toto su nasledky
alebo ti jebe a nemas o com zakladat fora
moznosti je vela. a nie, ja s tym nemam problem, ak ti to pomoze
ale zase sesterka, o ktorej si myslia že ju ukradli z mexika a je uplne tmavá fakt a ešte sa strašne opaľuje sa tiež niekedy spáli, a vtedy je bordová úplne, fakt som v živote takú tmavočervenú nevidela.
(ináč ste si všimli, že sa už toľko nerozpisujem do fór ako kedysi nedávno, ale tak dneska je výnimočná situácia lebo som opitá a to už nebývam a ináč by som sa nie, asi.)
Však ešte ani leto nezačalo a ja už 2x spálená