Čaute birdzáci keďže sa blíži ten srdiečkový valentínsky deň..čo si o tom myslíte? Ja si skôr myslím že lásku by sme si mali preukazovať každý deň..nie len v ten jeden
presne v tom to je..ale šak darček priateľovi, priateľke môžeš kupiť každý deň ..asi tak ani nechápem ako niektorý bláznia naháňaním obchodov aby kupili niečo dokonalé...šak dokonalé nie je nič ..len krásný vzťah dvoch ľudí
jaj no jasne, vsetci prudko nad vecou, ze nenavidite valentin lebo je to komercna sracka?
co sa tu da ine ocakavat, ze ano.
ja mam valentin rada, v ten den sme sa proste zvykli s priatelom zastavit z kolobehu povinnosti a sli sme niekam na vylet, na veceru, na prechadzku, do kina...urobili sme si proste cas pre seba, len a len pre seba.
samozrejme všetci bez partnera to hejtujú .... ale je to pičovina tak či tak... napr. ma dojíma... manka ajej manžel...jak je rok dlhý pekného slova si nepovedia aale nastane valentín tak si povedia "keď už je toho valentína..." a povedia si nejaké to milé slovo a s radosťou mi navrhnú aby som šla do rána von alebo proste niekde prespať
@trololo ale samozrejme najlepšie bolo keď tochto manžela nemala a každú chvílu knám chodil dosi iný.... a nabehla mi o siedmej do izby, zhasla a zrúkla "a spi!"
Valentín (známy tiež ako "single awarness day") je komerčný sviatok, ktorý vytvorili veľké obchodné reťazce so snahou vopchať niečo do medzery od vianoc po veľkú noc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
myslim, ze ludia by si mali dokazovat lasku stale.
na tento sviatok rozhodne konzum podporovat nebudem.
ale kupit priatelovi nejaku malu sladkost nie je predsa zle
a inac ono to nie je ani sviatok, to je americka kopa picovin zas raz
co sa tu da ine ocakavat, ze ano.
ja mam valentin rada, v ten den sme sa proste zvykli s priatelom zastavit z kolobehu povinnosti a sli sme niekam na vylet, na veceru, na prechadzku, do kina...urobili sme si proste cas pre seba, len a len pre seba.
akurat ze tento rok z toho nic nebude...
Všetky sviatky preklopili na komerčnú stránku, no za to si môžeme len my.
takže táto metóda je prijatelnejšia
mama sa teda nezda
haters gonna hate