ja nie ja som mal chleba natom udene a natom 1 cm chrenu kks skoro ma jeblo foter a brasko sa smialy a mie tiekli slzi ked som sa zakusol ale spapal som
ja cakaaaaaam...od rana...akurat sm mal na ranajky 2 volske oka s hriankami...a ted cakam a cakam a len chodim fajcit a cakam...ide ma uz drbnut a do este skoro hodinu a pol...fakaaa!!!...
@40 ..no uz ked ma rozbolela hlava..tak som si povedala, ze aspon tri male lyzicky salatu musim,lebo by som tu pokusala spolocnost svoju... a to si nezasluzia no..ja ked som hladna..viem byt poriadne nervozna
asi prvý raz v živote ani nie som prežratá, krotím sa dosť, a včera som to prehnala s gazdovskou pizzou, po ktorej som túžila celý rok už ... tento rok som sa konečne viac menej naučila obstojne byť pokornou v rámci jedenia, čo je pre mňa veľmi náročne vzhľadom na moju ťažkú minulosť s jedením; celkom ma potešilo, keď ma kamoška za to dva razy pochválila a že je na mňa hrdá, to ja tiež, ufff, trochu mi je smutno za obžerstvom, ach, asi napíšem blog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale uz neviem vydrzat...idem po kolac, alebo co.
To je to najhoršie, čo človek môže pre svoje zdravie urobiť, celý deň hladovať a večer sa prejesť
že hladovať,no nehrozí...
ja papám ako normálny deň...
no ja tiez nie som bez viny, padol mi stvrtmetrovy cokoladovy mikulas za obet, ALE BOL IBA JEDEN!!! fakt!