Ak by si siel do basy, koho z birdzu by si chce za spoluvazna a koho by si urcite nechcel? Vyber musis zuzit len na cloveka rovnakeho pohlavia, kedze zmiesane vaznice nie su.
ja by som si tiez asi teba @pubertslatinocelny to by sme o muzike filozofovali alebo potom @nicmanenapada a @method .. oni sa mi zdaju dost taki psychicky odolni, to sa v base zide urcite by som tam nechcel celu dobu pocuvat takych tych co sa tu furt opustaju
a ak by som musel @1 tak nvm.. fakt nvm asi s @milgamman by mohla byt sranda
Z birdzu by som bral tiež teba, puberta, torpiho, riddlera, paracelsa, justicea, chrisa a neviem ešte (je ich celkom dosť) ale zišiel by sa niekto kto vie toho veľa prepašovať no nenapadá mi kto by to tak mohol byť.
A vôbec netuším že koho by som tam nechcel, ale asi niekoho kto chrápe.
@draks dobre berem teda a este @riddler bude s nami
A k @1 hm no Patrixo mas pravdu s @milgamman by bola sranda len ako to teraz vymyslime ked kazdy bude chciet s tym a s tym byvat nakoniec aj tak skonci cely birdz v jednej velkej cele jak sardinky v konzerve natlaceny
Nemam favoritku. Ale urcite by som nechcela byt s niekym koho poznam a vyhodnocujem ako znamu, pretoze je velmi pravdepodobne ze by mi zacal ktokolvek liezt casom na nervy a svojich znamych si samozrejme zhnusit nechcem.
A z muzov samozrejme mladeho zajaca, ale nemam dostatocne vedomosti o miestnych mladych zajcevoch, takze neviem oznacit nikoho konkretneho.
Podla toho za co by som tam sedel a podla toho za co by tam sedel ten druhy..
Ale neviem, mozno wewo, method, .
A nechcel by som tam sediet s tymi opustakmi. A s tym zmatkom chrisom..
A z bab, hmm ja neviem z nejakou vychodnarkou urcite quatro, milgou, riflou... Ale ani taka aventine alebo rebarborka by neboli zle v cele
@5@10@17 no neviem ci az taka sranda, ale sak aj s vami je (som si vsimla) pokukali by sme prison break, ze ako vykopat spolocnymi silami co najhlbsi tunel a utiekli by sme
Tak ja by som brala sianagirl245, campino, mayben, nespiacakraska, obsession, sponkabob, ladydoga, tarassaco, drazoal, smilerrr
A nechcela by som byt so stafylo, plavam_zivotom, thunderstorm, notme, wistingher, chris, karol, draks, nightrain, firestorm lebo sa mi zda, ze bud maju konfliktne vystupovanie a nechcela by som sa hadat za kazdu somarinu alebo su hypochondri a riesia kazdu blbost (bojim sa velmi) alebo nechapapu radobyvtipne odpovede
@torpedo08 prečo nie z notmem? Ja by som ho brala, tam by sme aj tak nemohli mať mačky, v iných veciach by sme sa snáď zhodli
A keď teda nezmiešané, @dreyjir by som chcela ^^
Tematicka vlozka moj dedo (ktory sedel) mi hovoril ked som bol mensi: nieze nieco vyvedies robko...ale ked ta aj zavru, pamataj: zavriet mozu, pustit musia!! Pozitivny dedko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a ak by som musel @1 tak nvm.. fakt nvm asi s @milgamman by mohla byt sranda
A vôbec netuším že koho by som tam nechcel, ale asi niekoho kto chrápe.
A k @1 hm no Patrixo mas pravdu s @milgamman by bola sranda len ako to teraz vymyslime ked kazdy bude chciet s tym a s tym byvat nakoniec aj tak skonci cely birdz v jednej velkej cele jak sardinky v konzerve natlaceny
A z muzov samozrejme mladeho zajaca, ale nemam dostatocne vedomosti o miestnych mladych zajcevoch, takze neviem oznacit nikoho konkretneho.
Hej a ju by som brala asi tiež
Ale neviem, mozno wewo, method, .
A nechcel by som tam sediet s tymi opustakmi. A s tym zmatkom chrisom..
A z bab, hmm ja neviem z nejakou vychodnarkou urcite quatro, milgou, riflou... Ale ani taka aventine alebo rebarborka by neboli zle v cele
Tak ja by som brala sianagirl245, campino, mayben, nespiacakraska, obsession, sponkabob, ladydoga, tarassaco, drazoal, smilerrr
A nechcela by som byt so stafylo, plavam_zivotom, thunderstorm, notme, wistingher, chris, karol, draks, nightrain, firestorm lebo sa mi zda, ze bud maju konfliktne vystupovanie a nechcela by som sa hadat za kazdu somarinu alebo su hypochondri a riesia kazdu blbost (bojim sa velmi) alebo nechapapu radobyvtipne odpovede
A keď teda nezmiešané, @dreyjir by som chcela ^^
@33 ak mava, tak je to vporiadku a znamena to ze si zdravy a nie psychopat pokial mava ale nezlomi, tak je to super
@Sianagirl245 @nespiacakraska to bol desertdrift