Tak z decaku to dokopat do zivota na slusnu poziciu je dost tazke. Ale kazde dieta ma pravo na otca a matku, ktori naplnaju jeho psychologicke a vyvinove potreby. A adopcia homosexualnym parom dietatu pravo na otca a matku definitivne odobera. Takze radsej ostanem v decaku a budem s deckami v priblizne rovnakej situacii. A dvojca tatkov ci mamiciek moze posielat napriklad seky na prilepsenie
@Quimby Veď to by bolo perfektné! Na raňajky, na obed, na večeru + čas medzi tým, by ste furt pili pivo, v telke by išiel jeden futbal za druhým, vy by ste pri tom v obývačke hádzali šípky, hrali poker, možno aj stolový futbal alebo biliárd. z práce by nosili dvojnásobné prachy, ktoré by ste míňali iba na lyžovačky a cestovanie po svete. Ideálna rodinka...
no futbal moc nemusim, ale keby pozerali basket berem
Pivo nepijem, ale tak to sa da prezit
Zvysok je super.... az na jednu vec, ktoru si nedokazem predstavit ako by som prekusol. Predstav si, ze tvoj ocino 1 pride za ocinom 2, poviem mu ahoj zlatino, chyti ho za zadok a da mu pusu. Och. poker padol, basket padol, pivo, sipky, telka prachy....
Ale inac, az na ten jeden detail to fakt znie dobre
áno je to super, len škoda, že to bude za pár rokov realita, nikto nemá odvahu sa proti tomu postaviť a navyše sa všetci tvária ako svätí za dedinou, lebo je to slobodné, liberálne a demokratické.
@Quimby Pán starost Springfieldu, máte pravdu. A ešte len aká strašná by bola tá pusa na dobrú noc. Neviem, či by ten ich synko vôbec po nej dokázal zaspať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
!
Asi by to bolo ale ine, keby ma vychovavaju od malicka a dival by som sa na to uplne inact, takze sa neviem rozhodnut.
Jedno viem isto. NECHCEL by som, aby ma vychovavali dva oteckovia. To by som psychicky nezvladol
no futbal moc nemusim, ale keby pozerali basket berem
Pivo nepijem, ale tak to sa da prezit
Zvysok je super.... az na jednu vec, ktoru si nedokazem predstavit ako by som prekusol. Predstav si, ze tvoj ocino 1 pride za ocinom 2, poviem mu ahoj zlatino, chyti ho za zadok a da mu pusu. Och. poker padol, basket padol, pivo, sipky, telka prachy....
Ale inac, az na ten jeden detail to fakt znie dobre
10/10