...pretože každý z nás mal v živote tisíc možností vybrať si sexualitu svojich rodičov. chobotina jak riť. zakladateľovi asi chýba zmysel pre realitu. alebo ja neviem. idem radšej fetovať.
Neviem si predstaviť, že by ma vychovávali homosexuáli.
Dvaja chlapi, alebo ženy to je jedno. Nedokázal by som s nimi žiť, mne sa to zdá proste čudné a keď si dvaja chlapi vyznávajú lásku tak mi je proste zle.
Na počudovanie mám pár kamarátov homosexuálov, no s tým, že to počúvať nemôžem nič nezrobím, som tiež len človek...
Hlavne aby boli ľudia. Aby to boli skutoční ĽUDIA. Tí, ktorí vedú svoje deti, dávajú im priestor k sebarealizácii, nechávajú ich sa vyjadriť... majú svoje deti radi. Človek si rodičov nevyberie, ako sa hovorí. Ale nie je nad to, mať skutočnú rodinu s tými správnymi hodnotami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Dvaja chlapi, alebo ženy to je jedno. Nedokázal by som s nimi žiť, mne sa to zdá proste čudné a keď si dvaja chlapi vyznávajú lásku tak mi je proste zle.
Na počudovanie mám pár kamarátov homosexuálov, no s tým, že to počúvať nemôžem nič nezrobím, som tiež len človek...