myslím že systém, v ktorom by sa mali všetci rovnako dobre a každému by vyhovoval, existovať nemôže a nikdy nebude... takže nad vytvorením pre mňa ideálneho štátu ani premýšlať nemusím... (aj tak by to bolo nad moje sily
ak by som si mal ja vybrat kde by som chcel zit tak by to bolo na pobrezi bornea vo vlastnorucne postavenom domceku ...kazde rano chodit na rybky aby som mal co papat ( proste taka mala farmicka na pobrezi a neriesit ani dane ani nic ) a keby som mal vytvorit krajinu tak by to bolo mesto ktore by fungovalo hlavne na hospodarskej cinnosti aobnovitelnych zdrojoch energie take EKO city
asi by som prestala živiť sociálnych parazitov , obmedzila vývoz a dovoz tovaru čo by podporilo ekonomiku a zaručene by som upravila trestný zákonník ...lenže myslím ,že moja kariéra by skončila pri nejakom atentáte
zrusit ekonomicky system, zdraviu skodlive a svetu skodlive latky, zaviest stroje do vyroby, zrusit pracu a obohatit svet o poznatky vedy kultury sportu zabavy a poznania ... napredovanie ludskej generacie
@wessen tak to treba domysliet...napr.taka maskerska tvorba dnes dokaze zazraky ...keby nam spravili tvare ako z niejakeho hororu tak by ich to mohlo presvedcit si myslim
@wessen nj najpru by sa trebalo stretnut po 40 rokoch co sme sa nevideli ( do posty tiez potrebujes predsa niejaky dojimavi pribeh) a tak modre z neba par clankou v bulvari este uzz to vidim: NOVOVEKY Bonnie a Clyde OJEBALI CELY STAT A A VYLIHUJU SI NA PLAZACH BORNEA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Takto nejako by som si to predstavoval
2.Zoštátnenie nakradnutého majetku, najmä politikmi
3.Väčšia podpora rodiny
4.Starať sa o kultúrne pamiatky
5.Zlepšiť ekológiu
6. Zakázať privatizácie strategických podnikov
2.)vysoke platy a dochodky
3.)Odchod do dochodku v 50
zrušenie korupcie
a je toho strašne veľa čo tu pomeniť .............