Ak by ste mohli vrátiť čas a zmeniť niečo vo svojom živote, čo by to bolo???
Keď som sa tak zamyslela, mnoho vecí v mojom živote, čo sa mi prihodili neboli práve najideálnejšie rozhodnutia. No v konečnom dôsledku som si uvedomila, že ma to posunulo ďalej a že som sa poučila, takže ja by som vo svojom živote nemenila nič.
Veľa vecí by som chcela zmeniť na sebe, ale moje rozhodnutia by som nemenila... vo chvíli keď som ich robila, zdali sa mi najlepšie a kde mám istotu že práve to rozhodnutie ktoré by som zmenila, by zmenilo môj život k lepšiemu?
Nad tím sa fakt často zamýšľam..hmm veeeľa vecí!veľa vecí keď som bola malá a trápna...veľa vecí v škole...a hlavne v správaní.
a teraz by som sa určite neozvala jednému chalanovi...mala som počkať aspoň do leta...alebo mu aspoň netajiť kto som a nehrať s ním tu blbú hru(nechápete?ja viem
@shelia ...ako vies, ze to bol niekto iny? Ale ked uz spominas, tak keby to bolo v mojej moci, tak samozrejme, ze zmenim nestastie mnohych uzasnych ludi, ktorych som mal tu cest poznat a stalo sa im nieco podobne.
tak nad tym sa zamyslam velm,i casto ..ale tak je tu vela veci co by som chcela zmenit ,kebyze sa da vratit cas ..v prvomrade vybrat si inu skolu ,nikdy neskusit fajcit cigarety (lebo teraz ma to laka ) ,potom nikdy nemat net ,.,pretoze zrovna takouto formou som spoznala asi dvoch chalanov ,na ktorych mi az prilis zalezalo a strasne mi to ublizilo ,ako sa to skoncilo ,aaa mozno este par drobnosti ,ale nad tym sa uz zamyslat nejde ....radsej DD
Je toho veľa zlého čo som porobila, ale ktovie či by som to zmenila, neviem... Možno by som menej ubližovala ľudom, ktorý sú to vždy pre mňa... A možno to všetko čo sa mi stalo, čo som prežila, čo som urobila zo mňa urobilo takého človeka, akým som... Alebo možno by som sa vymazala s povrchu zemského, no to by bolo asi najlepšie...
@shelia , nevidím na tom nič pesimistické.Keby som si mohla vybrať, tak vôbec neexistujem.Na druhej strane za predpokladu, že existujem, somc elkom spokojná s vecami tak, ako sú.
zabranila by som mojmu ockovi isť do nemocnice kde ho do*ebali! lebo hlupy ľudia si robia školu za peniažky tak im na stole umieraju pacienti! nenavidim nespraodlivých ľudí!
pár vecí by som chcela vratit spet ale ved zivot ide dalej a je super aj bez nich takze berem to tak .. ss tie veci co by som chcela vratti naspet tie tu urcite pisat nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a teraz by som sa určite neozvala jednému chalanovi...mala som počkať aspoň do leta...alebo mu aspoň netajiť kto som a nehrať s ním tu blbú hru(nechápete?ja viem