@herecka29 podla mňa je android super, ak ho dokážeš využiť. skús si stiahnuť nejaké aplikácie, ktoré nájdeš na android markete/obchode play, prispôsob si telefón sebe.
@4 plus ešte môžeš mať "hlúpe" telefóny, do ktorých sa nedá nič nainštalovať. napríklad pri androide chceš mať iný kalendár, stačí si ho stiahnúť, iný prehliadavač na internet, stiahnúť... rovnako si môžeš stiahnúť čosi na OVI keď máš symbian, no nemá taký výber aplikácií... alebo môžeš niečo stiahnuť z Istore ak máš Iphone, no za je to pomerne dosť uzatvorený OS (a mobil predražený)...zatiaľ čo v tých hlúpych telefónoch (sú zvyčajne staršej výroby) si nedoinštaluješ nič, lebo sa to nedá.
tak závysí to od danej aplikácie , ale väčšinu aplikácié najdeš vo free verzii ale budú tma okresané niektoré dodatočné vlastnosti za ktoré si už musíš zaplatiť ( niečo na štýl ako keď si chceš vyskúšať či ti vyhovuje a či si ochotná za to zaplatiť) , ale občas stači hľadať trochu viac a nájdeš aj plnú verziu zadarmo ....
Tiež som nedávno prešiel zo Symbianu na Andriod kedže som potreboval 1 aplikáciu kvôli ktorej mi stálo zato kúpiť si nový mobil ...
@herecka29 "zadarmo sťahuje?" D ved ale to už máš dané v mobile.. to ako keby si sa spýtala či sa zadarmo sťahuje windows do pc je to operačný systém a je asi najlepší zo všetkých OS i keď občas mu j*be a seká ale aplikácie na Google Play niektoré sú dobré (nemyslím hry alebo také ako instagramík D) neviem .. aky máš ty mobil ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Prečo máš na počítači (predpokladám) Windows?
...a ešte si zmeň ten vek na skutočný, zlato
Tiež som nedávno prešiel zo Symbianu na Andriod kedže som potreboval 1 aplikáciu kvôli ktorej mi stálo zato kúpiť si nový mobil ...