Amigo v prvom rade sa rozhodni ako chceš pribrať, či len svaly alebo celkovo hmotu. Tréningy na objem / silové tréningy. Uprav stravu aby si nemal kalorický deficit, poprípadne môžeš skúsiť nejaky gainer /doplnok stravy/ mal by si stoho nabrať, alebo proteinove nápoje si rob. Neodporúčam creatin - iba zavodní (nafúkne ťa) a je to na hovno. Ak budeš chcieť podrobnejšie poradiť napíš mi správu.
na pribratie su aj pirule ... B12 a neviem ako sa to presne vola ale pivne kvasice, volade som cital ako odporucanie brat oboje naraz. A samozrejme ina strava a nie jst hovadiny.
priklad: moj brat jedol hocicko, raz na neho prisla tazoba a musel mat dietu, takze zelenina a zelenina a sem tam trosku kuraciny a pribrat hned a ako sa mu skoncila dieta a tak schudol. ....
a ak chces scvicit tak cvic, .... ale ak chces zacat cvicit tak aj vela proteinov bielkovin a inych veci, sacharidy a tak dalej. ....
@6 moc neuznavam doplnkovu stravu..ale to je každeho vec natural 4ever
@0 žrať co najviac krat zaden nepriberaj tuk začni cvičiť a hned žer...po treningu si daj kura aebor ybacie maso a hned to pojde...ked zozenies doplnkovú výživu tak protein ked budeš davať a aminokyseliny malo by to stačiť nemam snimi skusenosťi .....začni čvičiť stravuj sa co najčastejsie doplnaj svalom výživu a porastu nemusíš byť tučny aby si mal svaly
@charonsro nerastu..ale clovek co je tucnejsi ako normal je vlastne uz pripraveny na svalovu hmotu...staci len cvicit, brat co treba(uz to bolo spominane) a z pribrateho bude svalos...to ja mam ovela horsie kedze mam podvahu...ja sa k tomu tak nedostanem ako ti pribrati...ja musim hlavne pockat kym sa mi zmeni metabolizmus lebo to mam geneticke ...ale lepsie chudy ako tlsty jak prasatko
@16 NECHAPEM Z PRIBRATEHO BUDE SVALSTVO? TUKOVE ZASOBY MOZES VYUZIT AKURAT TAK AKO ZDROJ ENERGIE A NA RAST SVALOV TREBA VELA ENERGIE CIZE KED MAS PODVAHU TAK MUSIS LEN ZVYSIT SVOJ KALORICKY PRIJEM A BRAT CO TREBA @17 NO JASNE MUSIS MAT AJ DOST BIELKOVIN NA STAVBU SVALOV ALE KED NEMAS DOSTATOCNY PRIJEM KALORII TAK SA TIE BIELKOVINY ROZSTIEPIA A VYUZIJU AKO ENERGIA CIZE NEZABUDNY HLAVNE NA VELA SACHARIDOV INAC DO OBJEMU NEPOJDES
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vyhladaj si v Googli nejaku dietu na to. Co viem ze pomaha, je tvaroh a vajicka
posilňovane + srvátkové proteíny + strava bohatá na bielkoviny
Cvičeniu zdar
priklad: moj brat jedol hocicko, raz na neho prisla tazoba a musel mat dietu, takze zelenina a zelenina a sem tam trosku kuraciny a pribrat hned a ako sa mu skoncila dieta a tak schudol. ....
a ak chces scvicit tak cvic, .... ale ak chces zacat cvicit tak aj vela proteinov bielkovin a inych veci, sacharidy a tak dalej. ....
@0 žrať co najviac krat zaden nepriberaj tuk začni cvičiť a hned žer...po treningu si daj kura aebor ybacie maso a hned to pojde...ked zozenies doplnkovú výživu tak protein ked budeš davať a aminokyseliny malo by to stačiť nemam snimi skusenosťi .....začni čvičiť stravuj sa co najčastejsie doplnaj svalom výživu a porastu nemusíš byť tučny aby si mal svaly