Ak útečiem z domu, a policajti ma náhodou chytia, môžem byť potrestaná napríklad, že by som šla do ústavu?
Ahoj chcem sa opýtať že keby som utiekla z domu a nahodou by ma policajti našli či by som za to nejak pykala myslím tým ústav alebo psycholog inak mam 17....a ťažké nezhody s rodinou
Kto NEVIE taj nekomentujte nejsom zvedavá na vaše trapné komenty!!!
@bidi myslím že do ústavu nie, resp. policajti keby ta našli, tak by ťa zaviedli k rodičom, policajti by ťa nikam neodviedli do žiadneho ústavu ani k psychológovi, iba tvojim rodičom.
Otázka je, čo by spravili potom tvoji rodičia, keď by ťa im vrátili, možno rodičia sami by ťa poslali k psychológovi (čo ale nemusí byť výslovne zlé)...
ak to bude závažné, polícia to bude určite vyšetrovať..potom to postúpia na sociálku a tá rozhodne, či ťa vezmú rodičom alebo ťa odporúčia na psychológa/psychiatra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Otázka je, čo by spravili potom tvoji rodičia, keď by ťa im vrátili, možno rodičia sami by ťa poslali k psychológovi (čo ale nemusí byť výslovne zlé)...
1. policajti ta "vratia" na adresu tvojho trvaleho bydliska
2. rodicia sa nad sebou zamyslia .. dufam