Ryan Tedder z OneRepublic (potom sa mi páčil jeden chlapec zo školy, ktorý sa naňho podobal)
Dan Smith z Bastille, rovnaký scenár ako pri Ryanovi Tedderi
A potom jeden chlapec, ktorý chodil vedľa do školy, bol moja láska 4 roky
Môj "vysnívaný" bol hokejista Graňák. Možno nič divné, je to fešák, ale keď som mala asi 15 tak som bola rozhodnutá, že si ho raz vezmem a asi 2 roky som nikoho iného ani nechcela
Každý chalan do ktorého som v puberte bola bol divný jeden nosil v lete pri 30 stupňoch štyri mikiny na sebe, ktovie prečo
Druhý si myslel, že je kráľom sveta ked robí grafity.
A potom čo sa týka takých tých "neviem ani, že existuješ" tak sa mi páčil Lucius Malfoy(postava, nie herec), Leonardo DiCaprio, Tom Cruise a veľa dalších
Od mojich 17 som bola strašné "zaľúbená" do dvojmetrového, chudého jak lata, bledej o ako stena, vlasy ako Snape, piercing v dolnej pere a vždy chodil v čiernom. Urobil na mňa dojem keď sa na ulici po tme v hmle vynoril z poza rohu a ja som sa strašné zľakla osudový okamih! Vždy som mala slabosť na noznicovorukeho Edwarda, on sa nanho podobal
Všeobecne u seba považujem za najčudnejšiu platonickú lásku k postavám z kníh, k môjmu vankúšu, a ku môjmu psovi, tá síce nie je platonická ( lebo aj on ma určite má rád : D ), ale pozorujem na sebe že pri ňom sa vo mne objavuje akýsi materinský cit, preto mi príde divná...
Jasné a aby som nezabudla historické postavy ( Ľ. Štúr, A.Bernolák, a tá najväčšia- Jozef II. )
Takže áno, vcelku som divná...
Jeden chalan z Bratislavy, ktorý bol V škole úplný outsider, mal 20 rokov, nikdy nedal Babe ani len pusu, nechodil von ani nič... Väčšinou sedel doma a hral hry na PC. Ja som si S ním niekoľko rokov písala.. A ľúbila som ho... Ale on ma proste odmietol. Povedal mi, že sa mu nepáčim.. Ale aj tak som si S ním ďalej písala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dan Smith z Bastille, rovnaký scenár ako pri Ryanovi Tedderi
A potom jeden chlapec, ktorý chodil vedľa do školy, bol moja láska 4 roky
hmmm, tak prvá mi napadla Táňa Pauhofová
SAm Perry
doteraz sú...
Strašne som sa za seba hanbil že som to pozerával ale mala tak krásne oči
a inak som odjakziva mavala velikanske crushe na 60+ rocnych panov
Druhý si myslel, že je kráľom sveta ked robí grafity.
A potom čo sa týka takých tých "neviem ani, že existuješ" tak sa mi páčil Lucius Malfoy(postava, nie herec), Leonardo DiCaprio, Tom Cruise a veľa dalších
Jasné a aby som nezabudla historické postavy ( Ľ. Štúr, A.Bernolák, a tá najväčšia- Jozef II. )
Takže áno, vcelku som divná...
A z tých serialovych to bol Leonard z Teórie veľkého tresku... bože