slowensky hiphop je nieco najhorsie co moze byt...newem odkedy je hudba o tom ze kazde druhe slowo by musely wypipat keby sa pustili pred 22:00 a toho rytmusa neznasam sak to taky pridubany debil ze to z boli
@baarculiq čo maš proti ludovkam? a čo by ti hrali na svadbe?techno? a čo by chudaci stari ludia robili? disappointed:samozrejme cely cas ich tam pocuvat tak to nie
KURVA PICA S VAMI TAKYMI JEBNUTYMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SKORO SECI STE VYJEBANY VYJEBANI GOTHIC A METAL A ZEBRACKY EMACI!!!!!!!!!
ANI BY SOM NEVERIL ZE SU TAKY DRBNUTY LUDIA
hip hop v dnesje dobe nemozem ani pocut.. to je jednoducho katastrofa.. taktiez vacsina slovenskych kapiel je katastrofa.. len zopar je skutocne dobrych.. a disco tak to tiez nie...
@Je ale rozdiel medzi takým "rockovejším" metalom ala Metallica(pekné texty,pekne gitary rozumieť každe jedno slovo) a death metalom či čo to je ala Cradle of Filth kde to mikrofonu nespieva ale "grcá", nič mu nerozumeť len vreští a naspeedovaný bubeník dookola to isté vymlacuje........neni metal ako metal
Slovenský popík ktorý sa NENORMÁLNE opičí za Amerikou ! V poslednej dobe to neni nič iné len posraté RnB beatiky s okopírovanými inštrumentami a do toho trápny vokál spievajúci POLOVICU textu po slovensky a POLOVICU po anglicky s NULOVOU výpovednou hodnotou ! Z tohto sa mi totálne dvíha žalúdok... keby to aspoň vedeli robiť, ale v 99 percent prípadov z toho vznikne SRAČKA ktorú nasilu tlačia rádiá a o pol roka si na tie umelecké skvosty už nikto nespomenie !
Hej, ťažko že sa nedá označíť viac možností ...
Začala by som Hip-Hopom (a nie len slovenským)
a poooookračovala...napr. tými presladenými gýčmi ...Blewh!
ja toho nemám rada viacej.. aj keď je dosť ťažké na to odpovedať.. keďže napr. nemám rada metal ale jedna metalova pesnička sa mi páči takže asi tak nejak.. s ostatnými štýlmi je to tak isto..
doporučujem hodiť túto anketu na hip-hop.sk... stavte sa že do týždna by mali všetci naši hophoperi natočené "pesničky" o birdze a "homosexuálnej mládeži"
@keco - hlavne že na cdéčkach v aute samé techno a miestami ti vidím nohu klopkať i pri čistom trance tvoja odpoveď by bola pravdivá keby sa pýtali na hudbu ktorú ,,nemusíš" a nie nemôžeš počuť Trance 4life!
Neviem pinacoladko kto je tu žebrák.Však sme inteligentní ľudia a takto sa vyjadrovať na verejnosti.Si feťák alebo áno?Viac toleruj ostatných normálnejších.Neviem čo ti na nás vadí
Krajsie mi v usiach znie rev orangutánov ktorí sa pária ako Hip-Hopik alebo Popik. Moc sa snažia podobať na Americku hudbu a je to strašne. I keď s času na čas sa objavi aj niečo normálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a elektronica je fajinova uz ocuvam jednu pesnicku hodinu v kuse a nevadi mi to
SKORO SECI STE VYJEBANY VYJEBANI GOTHIC A METAL A ZEBRACKY EMACI!!!!!!!!!
ANI BY SOM NEVERIL ZE SU TAKY DRBNUTY LUDIA
slovensky pop
slovensky hip-hop
presladene gyce
funky
disco mixy
@11 blbec
ale dala som presladene gyce....
pop scena (zvlast slovenska) - number two
Začala by som Hip-Hopom (a nie len slovenským)
a poooookračovala...napr. tými presladenými gýčmi ...Blewh!
@11 ze ta huba neboli?!