tragédiami by sa dalo nazvať veľa udalostí, ale určite si nebudem vyberať tú naj je to dehonestujúce už len pre pamiatku ľudí, ktorí zahynuli alebo im bola spôsobená dajaká ujma
suhlasim so chavezom a nechapem ludi, ktori nachadzaju akesi zvlastne uspokojenie pri sledovani programov, ktore ich budu opat rozoberat a uspesne hrat na city polovice populacie slovenska
Inak jediny krat co som nieco taketo pozeral bolo vtedy na markize ked padol antonov a tam sa predviedol "nadherny" hyenizmus ked sa toho chudaka stale dokola pytali co sa stalo, ake to bolo, co videl a on niekolkrat povedal ze o tom hovorit nechce a je mu to neprijemne.
Pochopim ked sa ho pytali vysetrovatelia na podrobnosti ale takto si z toho spravit senzaciu je doslova nechutne, namiesto toho mali radsej spravit zbierku na pomnik alebo na pomoc rodinam, ludia by im na to prispeli aj tak.
nvm, je mi to 283 ako vedia NIEKTORE nemenovane televizie spravit z tragedie a smutku normalnych ludi doslova bulvarnu aferu a budu sa v tom este rypat pred Vianocami (sviatky pokoja, vsak?) a pol roka po udalosti:/
podobne ako čavez, lenže média potrebujú z niečoho žiť a ľudia si radi na konci roka rekapitulujú rok, tak prečo tam nezahrnúť aj toto? je to o peniazoch, preto sa musíme povzniesť
tikalalok, za to, že sa 15ročný chlapec nevie lepšie vyjadriť a nepozná synonymá od slova "osloviť", nemusí byť pako
@12 ja myslim, ze 15 rocny chlapec by synonyma od slova "oslovit" uz mohol poznat. druhy dovod je ten, ze vobec zalozil takuto hlupu diskusiu. treti dovod je ten, ze si tu raz zalozil fake account na vychvalovanie svojej osoby do neba, stvrty dovod je ten, ze mal donedavna v albume svoju fotku s podtitulom "the best person in the world" piaty dovod je.... atd. z toho celeho vyplyva, ze presne taketo osoby su mi mimoriadne proti srsti a nazyvam ich velmi mierne "pako"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pochopim ked sa ho pytali vysetrovatelia na podrobnosti ale takto si z toho spravit senzaciu je doslova nechutne, namiesto toho mali radsej spravit zbierku na pomnik alebo na pomoc rodinam, ludia by im na to prispeli aj tak.
tikalalok, za to, že sa 15ročný chlapec nevie lepšie vyjadriť a nepozná synonymá od slova "osloviť", nemusí byť pako