Čo ja viem.... 90% vecí, čo robím, robím spontánne ale zase dáke kokotiny som moc neporobila.... Ale tak for example sme sa najebali na lyžiarskom A to bola taká spontánnosť, že som väčšiu ešte nezažila
Dala som si v alkoholickom opojení a v totálnej nevedomosti vytetovať na ruku značku dopravnej spoločnosti. ..mám to tam dodnes. .., ale určite to nie je jedine čo som urobila alebo čo sa mi stalo, len si jednoducho nespomínam.
akurat dneska som spontánne poslala jedneho týpka na pokeci "do pi*e" lebo mi povedal že som maďarka lebo žijem v Komárne..... ale ospravedlnil sa našťastie
@bell1ss1ma heh, bolo super, len skoda ze som mohol byt len 3 dni... A co nasi? Otec na sluzobke o nicom nevedel a mame som povedal ze idem prec a ze sa jej nepytam ci mozem ale jej oznamujem ze idem...
Hm... Bolo to na Morave. Jeden vecer sme si grilovali u mojej babky na zahrade... Mali sme tam aj vinka domaceho, tak sme boli jemne v nalade isli sme sa prejst k rybniku ja, moja sestra ( @sisooolq ) bratranec Ales a..Serbob ^.^ Bolo pol druhej v noci.
"Podme sa kupat!" navrhla som. Vyzliekla som sa len do spodneho pradla... Vliezla do vody... "Ty jses siiilenaaa!" ozyvalo sa tam z altanku nad vodou Serbob vliezol za mnou do vody. Preplavali sme na druhu stranu rybnika. Nad hlavami nespocetne mnozstvo hviezd... Mesiac... Hmla, z ktorej trcal kusok altanku, v ktorom Ales hrao na gitare Nesmierne romanticke. Nakoniec som zhodila aj podprdu, bolo to nenormalne nepohodlne. Ale aj tak. Jeden z najkrajsich zazitkov ...kupanie o druhej v noci a uzasnym typkom... Najma ked ma zacal zohrievat vlastnym telom
Trošku pod vplyvom,som zakričala cez ulicu na našu matikárkku že "ty si ako cap.ani na tych podpätkoch chodit nevieš" síce si to nepamatam,ale ona aj kamarati ano
spontánne? počíta sa že som sa v 9tom ročníku bez akéhokoľvek vysvetlenia postavila v strede matiky, vyšla z triedy, šla cez ulicu na zmrzku a potom som sa vrátila na hodinu asi 2 minúty pred zvonením? myslím že to bolo úplne spontánne proste som dostala neovládateľnú chuť na zmrzku aj keď mame sa to veľmi nepáčilo potom keď si ju pozvali do školy
Išla som von len v ponožkách Každý sa na mňa kukal ako na debila ale bolo mi to jedno To je jedna z takých... a to som v tom len tak vybehla ani som nerozmýšľala proste sa mi nechcelo obúvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
bola som sprosta
len tolko k tomu,že pozor ludia na spontánnosti,mozu vam zmenit zivot
ale nelutujem žiadnu
neviem si vybrať to naj...
"Podme sa kupat!" navrhla som. Vyzliekla som sa len do spodneho pradla... Vliezla do vody... "Ty jses siiilenaaa!" ozyvalo sa tam z altanku nad vodou Serbob vliezol za mnou do vody. Preplavali sme na druhu stranu rybnika. Nad hlavami nespocetne mnozstvo hviezd... Mesiac... Hmla, z ktorej trcal kusok altanku, v ktorom Ales hrao na gitare Nesmierne romanticke. Nakoniec som zhodila aj podprdu, bolo to nenormalne nepohodlne. Ale aj tak. Jeden z najkrajsich zazitkov ...kupanie o druhej v noci a uzasnym typkom... Najma ked ma zacal zohrievat vlastnym telom
...jedna zo spontánnych