zelenomodra....ja nwm mne sa zda viac do modra...ale kazdy to vidi inak ktosi mi hovoril ze podla toho ako mame polozene oci vidime aj farby asi o tom viete ze?? tak nic chcela som sa spravit trochu mudra.D
tyrkisova farba nie je nikde takto presne definovana, toto je len taky pomocny standard, ktory pouziva wikipedia, je to tam pisane. kazdopadne by som povedal, ze tyrkisova je farba, v ktorej je viac zelenej ako modrej, .. je to vlastne zelenkavy odtien farby "cyan", ktora nema vlastny slovensky nazov, jedine ak "zelenomodra"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale taha sa viac do zelena
a btw,my mame tyrkysovy dom
A to tiež neznamená, že nemôže mať ďalšie odtiene, niektoré viac do modra a niektoré do zelena.
Red: 64
Green: 224
Blue: 208
a hex
#40E0D0 (original) alebo #44DDCC (websafe)
Red: 255
Green: 0
Blue: 0
resp #FF0000 (ak si dobre pamatam)
ty si tam mozes pridat hocico zo zelenej alebo modrej ale uz to bude len nejaky odtien cervenej
Red: 64
Green: 224
Blue: 208
myslim ze toto robili ludia ktory sa do toho viac rozumeju cize tato nasa diskusia nevedie k nicomu.
A teda mi povedz, ty inteligent, odkiaľ to teda máš, keď si taký múdry?!
Červená je o niečom inom, lebo to tá patrí základným svetelným farbám.
@tikalok Cyan je po slovensky azúrová, nie?
ak si taka mudra tak si to najdi... ja sa s tebou uz nemam o com bavit
A na tom obrázku je to presne 212 a 212.
A ako som povedala - môže mať aj rôzne odtiene, niektoré bližšie k modrej a niektoré k zelenej.