nenávidím čmáranice na historických budovách a na resp. vo vozidlách mhd, alebo na vlakových súpravách. sekať ruky čurákom čo ničia to čo niekto vytvorí
na druhú stranu na miestach fádne prázdnych viď múr po pražskej dole sa to hodí a viem oceniť i krásu tohto hm, umenia...
zavisi od konkretneho piece, všeobecne sa mi nepáčia tie toy graffity, kde sa používa strieborná výplň a čierny obrys(ale čo už, každý nejak začína), ale v zásade sa mi ako výtvarníkovi páči každá farba ak je daná tak, aby sa tam hodila.
lol ... odveci tema xD xD... je to o kombinacii farieb... ako moze kategorizovat farbu vyplne odveci najviac
marosko sorry chalpce ale dost tu trposis
@a.n.d.r.e.i. -> chrom cierna nemusia byt toyne graffiti ... su to proste ilegalne bomby , ktore musis mat hotove za par minut ... a ty ako vytvarnik urcite poznas design ... tak by si mal aj inak vnimat tie tvary.. whatever .. a ty ako vytvarnik skus spravit nejake 2x3m dielo za 10 min ...
v PD mame na take veci dva legaly, takze ja sa nestazujem, ze mame vsetko posprejovane, kedze vsetci sa maju moznost realizovat tam... zacalo tvorit vela mladych curakov, a preto to stoji za hovno, ale tie stare od (u nas) znamych autorov su stale dobre. a najviac sa mi pacia abstrakty, ale jediny kto ich u nas robi je asi poNy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ach no dobre...farba zalezi od oneho vytvoru na stene....toť vše
na druhú stranu na miestach fádne prázdnych viď múr po pražskej dole sa to hodí a viem oceniť i krásu tohto hm, umenia...
marosko sorry chalpce ale dost tu trposis
@a.n.d.r.e.i. -> chrom cierna nemusia byt toyne graffiti ... su to proste ilegalne bomby , ktore musis mat hotove za par minut ... a ty ako vytvarnik urcite poznas design ... tak by si mal aj inak vnimat tie tvary.. whatever .. a ty ako vytvarnik skus spravit nejake 2x3m dielo za 10 min ...