@marleymt ..tiež sa pripájam, pretože v momente ako by som to napísal.. tak sa to pokazí celé.. fakt to sledujem v živote, akokoľvek niečo poviem či napíšem a týka sa to mojich predstáv o budúcich udalostiach.. vždy je to inak.. a častokrát špatnejšie/blbšie/horšie..
dom s velkou kuchyňou, izbou s velkou parapetou na ktorej budem sedávať, veľká biela izba s veľkým oknom a uprostred iba piano (najlepšie čierne), mačka, pes a práca čo ma baví a skvelý priatelia
vidieť celý svet .. hlavne veľa cestovať, žiť na rôznych miestach a potom sa usadiť niekde kde je celý rok slnečno a užívať si život s rodinkou mať veľkého psa a tak
Moja budúcnosť bude určite zaujímavým zážitkom ale z bežných vecí si želám veľkú rodinku a hlavne nech sme všetci zdravý a žijeme v láske. Tá je kľúčom k šťastnému životu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a moct si povedat , ze som mal naozaj dobry zivot !
A na také niečo proste musím byť nechutne bohatý, lebo len tak sa dá hýbať realitou.