No tak jedného z nich raz budem mať... máme teraz síce našu zlatú Nelu, a tá je niečo medzi líškou, medvedíkom čistotným a cindy crawford, ale aj tak je krásna » www.birdz.sk/webka/luc.ka/fo...
to je tak nadherny pes takych raz budem chovat vo finsku:p
a este irish soft-coated wheaten terrier...:p
a aj tibetsky terier( z nho je vyslachtene lhasa apso len je vacsi) a dlhosrsty baset to je neskutocne nadherne plemeno a proste vsetky su krasne... weimar, spaniesky vodny pes.. no uz som ticho
Mne sa hrozne paci labrador, pretoze podla mna je to neskutocne krasne zviera... Je to taky krasny velky pes... a ma rozkosnu hlavu... a ked je to male, je to na zjedenie
A maltezak sa mi hrozne paci, pretoze to je taky psik akurat do bytu alebo do domu, je to male, drze a zlate, nezerie to vela, nelezu z toho nejak extra chlpy a nesmrdi to Idealny pes pre mamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@holyknight forum je pre tych, co maju radi psov
15 , hh bigla sme chceli tiez, ale neodporucali chovatelia, ze hlupe tvrdohlave hoci krasne..
to male je tatko mojho psa
a toto jeho brat
aj taj si to nekuknete ale tak kebysa nekomu chcelo kuknite sa ja mam farbu runy to je taka jak je jeho otec
2. jack russel (našialenejší pes, aký môže byť) » www.fotosearch.com/photos-images/j...
3. rodézsky ridgeback » puppydogweb.com/gallery/rhodesi...
4. maďarská vyžla » sk.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%8Far...
5. flat coated retriever (ale aj labrador a zlatý retriever ) » puppydogweb.com/gallery/flatcoa...
No tak jedného z nich raz budem mať... máme teraz síce našu zlatú Nelu, a tá je niečo medzi líškou, medvedíkom čistotným a cindy crawford, ale aj tak je krásna » www.birdz.sk/webka/luc.ka/fo...
» farm2.static.flickr.com/1282/877023334_...
a krasny je newfoundland
to je tak nadherny pes takych raz budem chovat vo finsku:p
a este irish soft-coated wheaten terrier...:p
a aj tibetsky terier( z nho je vyslachtene lhasa apso len je vacsi) a dlhosrsty baset to je neskutocne nadherne plemeno a proste vsetky su krasne... weimar, spaniesky vodny pes.. no uz som ticho
No,ale keďže psi... tak asi labrador.
A maltezak sa mi hrozne paci, pretoze to je taky psik akurat do bytu alebo do domu, je to male, drze a zlate, nezerie to vela, nelezu z toho nejak extra chlpy a nesmrdi to Idealny pes pre mamu
» www.birdz.sk/webka/yolis/fot...
» www.birdz.sk/webka/yolis/fot...
...
ale brutalne krasny je labrador...
a este husky...lebo pripomina vlka, krasny pes, a ma krasne oci...