Ako dospievas, tak si zacnes pokladat rozne otazky o svojom tele. Za par rokov ta to stretne. A ked zacnes na zaklade konkretneho podnetu uvazovat o svojom archeopterixovi , uvedomis si, ze nesluzi len na cikanie.
tri veci? tak to musím porozmýšľať... keďže je to nejaký pustý ostrov, tak určite jedlo, to je základ, potom niečo na pitie a buď nejakú zbraň, nôž alebo tak, alebo teplý spacák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
V jednoduchosti ti to vysvetlim:
Ako dospievas, tak si zacnes pokladat rozne otazky o svojom tele. Za par rokov ta to stretne. A ked zacnes na zaklade konkretneho podnetu uvazovat o svojom archeopterixovi , uvedomis si, ze nesluzi len na cikanie.
» mikeely.files.wordpress.com/2010/03/lmao3.j...
A ak by som tam náhodou niekedy stroskotala určite by som to nemala dopredu premyslené....
zubnú kefku
spacák
pretože ja sa tam chcem usadiť
ľahko by sme ťa na okruhlom ostrove s @hluzar -om chytili.....a boli by ti ty tvoje prcgumky akuratne na nafukovanie.....
ale si milý, asi sa ti páčime, xixixixixi.....filip
Proste by sme pockali, kym @kolini -mu prepne z celibatu a potom ho ziskame dobrovolne 8)
to je slovo kapitána Jacka Sparowa !