U mna bude bohuzial hrozne . Som 1. Na gymnaziu a budem mat skoro same trojky. Na to, ze sa naozaj snazim je to hrozne. Nie som hlupa, ibaze vzdy mi nieco nevyjde. Najviac ma vsak serie,ze to nepochopia rodicia a ze neviem ci sa s takymi znamkami nie
Dakujem , ja viem, ze to nie je tak hrozne ale momentalne je to pre mna dost frustrujuce,ked vidim spoluziakov jak si opravuju dvojku na jednotky aby mali ciste ... mne sa nic nedari
@herecka29 znamky neries, ja som v prvom rocniku tiez dostaval co sa tyka znamiek poriadne na prdel.. casom sa oklepes, zistis ako veci funguju, ako sa da podvadzat, kde ubrat, kde pridat.. a budes mat napr. dvojky, alebo trojky, dvojky, jednotky
@1 a hej, ten prvy rok je hnusny. mne sa v kvinte oproti kvarte zhorsil priemer o cely stupen zriesila som prestupom a zopakovanim prveho rocnika, bolo to ovela lepsie, prejst si to vsetko este raz
Jžš ja nechápem jak sa dakto trápi tak nad známkami ja si furt vravím že hlavne nech nemám viac ako dve 4 a ostatné trojky dvojky a som spokojný uplne a väčšinou mam štyrku na vysvedčku len z matematiky no..
co ja viem, mne pripada ze ak je to ako tvrdis, ze hlupa nie si, tak sa to da na gypli aj na lepsie jak na trojky dat...
nuž, ja možno ťahám na vyznamenanie, to som tak vypočítala, že mi to možno vydá ale to by som musela nebyť lenivá a neprokrastinovať toľko napriklad na tomto fore a robit nieco do skoly a to nerobim cize ak mi pomoze nahoda tak vyznamenanie a ak nie tak nie nejaky rozdiel to nerobi, zmaturovane ajl ajl mam na jednotky, stastnicu mam takze uz mam pass
@herecka29 znamky neries dolezite je co mas v hlave ... mala som spoluziakov, ktori ziskavali podvodom jednotky a na prijimackach skoncili medzi poslednimi. Ja som mala aj trojky a pisomnu maturu som napisala lepsie ako "najlepsi z triedy"
bolo najlepšie za štyri roky, iba jednu dvojku som mala
a maturitné rovnako, ale z toho nadšená nie som, tá dvojka ma tam bude srať do smrti, hlavne preto, lebo nemala nič spoločné s vedomosťami disappointed:ach)
zlé :/ určite horšie než na polroka, čo ma neteší, lebo i teraz z predmetov, na ktorých som si verila, že to dám na jednotku, som nedala.. tak už radšej v nič nedúfam, lebo sa len sklamem..
Same 1 az na Fyziku co mam medzi 2,3, Matiku medzi 1,2... Sj medzi 1,2. A biologia na 2 No co uz mne cisla nikdy nesli ,ale doteraz som mala same 1 ale odvtedy co som prestupila na gympel,to ide so mnou dole vodou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ked si prvačka, tak to je asi tym prechodom na strednu tie znamky, to tak byva, nič si z toho nerob, mohlo by to byt aj ovelaaa horsie
a samozrejme že sa niekam dostaneš .
a neviem, prečo by si sa s takými známkami nemala niekde dostať.
snad viac jednotiek
ale uz to ani nesledujem, ze z coho mam co
ja som mala na gympli jednotky a fakt som teraz rada aj za E
nuž, ja možno ťahám na vyznamenanie, to som tak vypočítala, že mi to možno vydá ale to by som musela nebyť lenivá a neprokrastinovať toľko napriklad na tomto fore a robit nieco do skoly a to nerobim cize ak mi pomoze nahoda tak vyznamenanie a ak nie tak nie nejaky rozdiel to nerobi, zmaturovane ajl ajl mam na jednotky, stastnicu mam takze uz mam pass
a maturitné rovnako, ale z toho nadšená nie som, tá dvojka ma tam bude srať do smrti, hlavne preto, lebo nemala nič spoločné s vedomosťami disappointed:ach)