hmm to je ťažko zovšeobecňovať..každý je iný..dôležité je čaro osobnosti ... ale nepáčia sa mi blond chalani,neviem prečo... Tmavohnedé vlasy, zelené alebo nejaké svetlé oči a pekné telo...a hlavne pekné zuby
@mm47 v zivote si ma nevidel ale je pekne ze vies ako vyzeram to je taka typicka birdzacka vlastnost byt vestcom a vediet tu vsetko ...a to je ta vlastnost pre ktoru si sa sem chodil len zabavat ale nejak si sa aj ty stal sucastou toho celeho ..aky paradox ze?
Kučeravovlasatý (hlavne vlasatý), zarastený asi ako Dr.House, pekné a silné nohy a nie nejaké chudé špáratka, modré oči (!!!) a Lenonky na očiach, v čiernej košeli a to hádam aj stačí.
Jasné, že ten môj Ale mám slabosť pre dlhovlasých chalanov, za takými sa vždy otočím. Zo známych ľudí Andy Sixx. To je moja dlhodobá platonická láska. A ešte Johny Depp, Keanu Reeves, Orlando Bloom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
Ách
alebo » weheartit.com/fearamnesia/set...
take
♥
M.S.
@gabika81 Sory napriklad tu sexicu co som vcera videl na zastavke som nevedel najst na google
Staci so sebou nieco spravit ked niesi spokojny so svojou džugaňou
@mm47
Prepáčte chlapci, že sa vám do toho starám, ale nemyslím si, žeby ste sa mali navzájom urážať.
Obaja riešite také veci, o ktorých si myslíte "svoje"! Aspoň čo som pochopila z toho, keď som si s vami písala. Toto robia len detičky.
to hovoris ty ? (ROFL) , pretoze je to presny opis teba a ja mam od toho dost daleko.
A este aj to ze som nepovedal ze si skaredy alebo pekny ale len ze zrejme nesi spokojny
Dnes ti nejako nejde , radsej uz ani nepokracuj
Normálnu debatu si predstavujem inak. Ale dobre, si najmúdrejší. Pokračuj. Určite ti to urobí dobre na srdiečku.
a
aaa hlavne človek ktorí bude mať zmysel pre hodnoty, človek pri ktorom budem na 100% svoja a nech sa mame radi
a ona
len pre @herecka29 neopovážte sa to druhý otvárať!!!!
» www.trgala.com/mov0001.swf...
filipk
milujem ho
Jimm
že chlapec xD
@horsiq ej