Marihuana.. -.- aa nie neľutujem to.. aa žiadna ináá droga ma neako neťaha.... Ganja.. len tak raz za čas... Inač tie pičoviny Piko,Heroin atd... nemusíím.. fuj... hnus...:/ :/
Marihuana, hríby, koleso; nelutujem žiadne, skúsenosti s trávou môžu byť len pozitívne podla mňa hríby mi ani raz nejako extra nešlapali takže.. neviem a €.. najdokonalejší stav aký som kedy zažila.. nikdy by som nepovedala, že JA budem 6 hodín bez prestávky TANCOVAŤ a kludne aj uplne sama
No a hranice mám presne takéto, vždy som si hovorila že tieto tri chcem vyskúšať + lsd a ďalej nejdem a ani nepojdem.. Včera som mala pred sebou bielu čiaru ako darček od spolužiaka.. postavila som sa a odišla preč.!
fúúha, takže: ganja, piko, hnede, hriby, lsd, durman, koleso, toluen , nevim no všeličo možne, všeliake tabletky kokotiny šalvie a nevim čo možne, ale to boli len koštovky ! pozooor !!!
Myslím si, že takú Merydžejn, šalviu, hríbky či LSD zatiaľ nikto neľutoval.. sú to také väčšinou víkendové záležitosti..čiže žiadna závislosť tam nieje. Niečo ako alkohol. Skúsil som len prvé dve... ďalej nemám potrebu ísť.
vidím tu dosť dubstep a drum and bass závislákov! uehej! tak ja iba trávičku, popper (ja viém, to neni droga) a extázu. a neľutujem nič. drogy nie sú zlé, zlá je slabá vôľa a chamtivosť ľudí.
@matushkaa problém ale je, že na cigách a alkohole vzniká fyzická závislosť, nie taká silná a náhla ako na heroíne no je to dosť podobné.. ťažký alkoholici majú počas detoxikácie aj fyzické problémy a stavy
pričom na tráve nie je, ale je psychická, to znamená, že sa pri požívaní cítiš dobre, takže si dáš aj nabudúce, ak máš chuť..no nie je to fyzické, že by tvoje telo malo tú potrebu
@dzeejn nz ale ja som iba tak uvažovala.. ale tak zas vlastne aj tie cigarety nervozita.. čiže aj to možno sú tie fyzické problémy ale nie až také veľké.. neviem
teda ja som to pochopila tú otázku že drogy že marihuana, extáza, kokaín a podobne že také drogy myslíš.. to je jedno..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
No a hranice mám presne takéto, vždy som si hovorila že tieto tri chcem vyskúšať + lsd a ďalej nejdem a ani nepojdem.. Včera som mala pred sebou bielu čiaru ako darček od spolužiaka.. postavila som sa a odišla preč.!
ale inak len trávu, veľa trávi ja som slušné dievča predsa
vyskusal a nechal tak...
Myslím si, že takú Merydžejn, šalviu, hríbky či LSD zatiaľ nikto neľutoval.. sú to také väčšinou víkendové záležitosti..čiže žiadna závislosť tam nieje. Niečo ako alkohol. Skúsil som len prvé dve... ďalej nemám potrebu ísť.
ešte kcem vyskúšať lsd a kokain a končíím...to je moja hranica
@b0ng až na tých, čo mali bad trip
a cigaretu nikdy.........br
a cigarety: nikotín je toxín
pričom na tráve nie je, ale je psychická, to znamená, že sa pri požívaní cítiš dobre, takže si dáš aj nabudúce, ak máš chuť..no nie je to fyzické, že by tvoje telo malo tú potrebu
teda ja som to pochopila tú otázku že drogy že marihuana, extáza, kokaín a podobne že také drogy myslíš.. to je jedno..