najlepsie bolo ked sme robili s kamoškou telefonistky.. a kamoška len : dobry den pri telefone.. bla bla bla.. hovorim s pani Hluchou? dobry den pani Hlucha... ja vam volam zo spolocnosti bla bla bla... aha.. ze ja vam volam zo spolocnosti... pocujeme sa pani Hlucha? a uplne musela kricat tomu hovorim zhoda mena s realitou
A ešte jeden mladý muž tu býva ale ten sa už dal premenovať ale volal sa Trtol chudáčik...teraz má ovela lepšie meno...nechápem ako mu to rodičia tak mohli nechať
Inak, keď spomínate to zahraničie, je sranda vidieť cudzincov, ako sa prekvapivo zatvária, keď im poviete, že Lucia sa u nás píše rovnako ako v ich jazyku
raz dávali v televíznych novinách že jeden slov. gynekológ sa volá Dr. Kunda, jeden slov. psychológ sa volá Dr. Vražda a jedna slov. doktorka na skúmanie krvi (neviem ako sa to odborne nazýva) sa volá Dr. Upírová
najsrandovnejsie co som pocul bol asi Lipička, akoze moze pozvazovat za zdrobneninu nejakeho stromu , ale ked mal niekto furt na dverach, na menovke zaskrtane prve dve pismena, tak to byma asi vedelo nasrat
Milan Pažitný a Kristián Arašíd sú bratranci a inak som mala na prvom stupni spolužiaka že Ján Jánovský .... a inak moj otec je Kožíšek .... ešte že ja sa inak volám priezviskom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
A ak raz nebodaj budem mať deti (menšia pravdepodobnosť, ako že vyhrám jackpot tak dcéra bude Zuna
aj mne vždy na všelijakých diplomoch a listinách skomolia meno :/
najlepsie bolo ked sme robili s kamoškou telefonistky.. a kamoška len : dobry den pri telefone.. bla bla bla.. hovorim s pani Hluchou? dobry den pani Hlucha... ja vam volam zo spolocnosti bla bla bla... aha.. ze ja vam volam zo spolocnosti... pocujeme sa pani Hlucha? a uplne musela kricat tomu hovorim zhoda mena s realitou
V susednom meste bol ďalší pán Skočdopole
A ešte jeden mladý muž tu býva ale ten sa už dal premenovať ale volal sa Trtol chudáčik...teraz má ovela lepšie meno...nechápem ako mu to rodičia tak mohli nechať
@zannie =
Inak, keď spomínate to zahraničie, je sranda vidieť cudzincov, ako sa prekvapivo zatvária, keď im poviete, že Lucia sa u nás píše rovnako ako v ich jazyku
Horsie je ked su rodicia najebany pri vybere krstneho mena
a najlepší bol nápis na jednej lavici: "Trtol ťa vidí!"
Manfred Kokot, Aleš Kokot, a nejaký tenista sa volá Jebavý Bez srandy, fakt sa tak volajú.
Héééj...Kokot, prihraj
a jej ocko Ján Kurva ale bývajú v Rakúsku,takže to majú ešte celkom v pohode
alebo meno: Drahuša Morušová
@12 @vive
Raz na JOJke to bolo
alebo kombinácia Zlatovlasa Strieborná
a este Teofil
Ucitelka na strednej Prokopičová a raz som v zivote cital o nejakych zvlastnych priezvyskach a nadpis bol "Na Slovensku je iba jeden pán Kokot..."
zvykla som si, snáď sa jedného dňa vydám
hviezdi pán z menom Narcis Behúň potom ing. Sliz, pán Kocka, Mucha, Trtala a v túto nočnú hodninu ma nič iného nenapadne
dalej spolužiačka Sedláková a spolužiaci ako Tomáš Holka alebo Tibor Daniel