občas tak, že sa to relatívne slušne dá zvládať, no väčšinu času tak, že zmotať sa do klbka, čo najviac a plakať (a občas si pokecať so záchodovou misou)
Otravné. Zbytočné náklady, nálady, občas otravné pranie. A zväčša som práve vtedy najnadržanejšia >_< prosto pain in the... well, you know. Ale dá sa s tým žiť a niektoré šťastné dámy to vôbec neotravuje
Od "aha, mám to? no dobre" cez "vo vnútornostiach mám nafúknutý mokvajúci balónik" až po "o môj bože nech už to skončí", podľa toho, aké máš šťastie A takisto od "už to mám"? až po "už týždeň dopredu o tom viem, lebo mám PMS" a od "vychádza to tak, že zajtra to bude" až po "prečo to už týždeň mešká? kedy to doboha dostanem?" S tým, že to podľa úrovne ovplyvňuje cestovanie a iné plánované povinnosti. Pomohlo?
premna zly pocit ten prvy den hlavne mam stoho nervy osm nervzna na kazdeho taka zla.. ale potom uz ten 3 4 je to vpohode ale vzdy si poviem ze proc som zena?
inak obdivujem baby, čo o tom ani nevedia dva dni predtým sa cítim ako balón, som nervózna, veľa jem, (ak mi meškajú, tak mi zvyknú tŕpnuť nohy), chcem aby to už prišlo konečne, potom to konečne príde a chcem aby to konečne už skončilo, lebo to je nepríjemné, prvý deň-dva (akokoho) nehorázne bolí brucho, je ti na zvracanie a celkovo to ovplyvňuje (aspoň u mňa) akékoľkvek výsledky v hocičom (šport, škola, klavír,..)
@blackies aj mne po 1. raze meskalo 6 mesiacov, ale vies, je rozdiel ked ti to meska pri prvych razoch a ked uz mas niekolko rokov pravidelny ciklus a potom to zacne..
predsat si keby si mal prilepene vajcia o stehna a nemohol ich poriadne od seba odlepit, tak by si sa bal normalne chodit, poriadne s nohami odseba a celkovo sa mi chodi vtedy zle, mam pocit ze vylejem spod seba cele vedro ked pojdem normalnou uvolnenou chodzou.......a mas pocit ze vybuchnes, ze sa ti rozlomi chrbat, brucho exploduje uz uplne..aspon tak to mam ja
Každý druhý krát nadávam že ma bolí brucho a tie zvyšné razy už len z princípu lebo... LEBO. Ale inak zas som rada no, aspoň viem že mi telo fuguje, nebolo tomu vždy tak
u mna je to hrozne, takmer vzdy ma sekne kvoli tomu alebo ma strasne boli hlava a brucho... A ked je to vsetko dokopy, tak s panom bohom, neznasam to... "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(like a Snivy)
občas tak, že sa to relatívne slušne dá zvládať, no väčšinu času tak, že zmotať sa do klbka, čo najviac a plakať (a občas si pokecať so záchodovou misou)
zase si to prehnal s hasisom? alebo zeby nam kamosko presedlal na herak?
@antifunebracka si skončil národovec nedroguje ten je čistý,slušný a veriaci!!!
@hoperpohroma mne meškalo 4 mesiace
inak je to úplná pohodka
inak obdivujem baby, čo o tom ani nevedia dva dni predtým sa cítim ako balón, som nervózna, veľa jem, (ak mi meškajú, tak mi zvyknú tŕpnuť nohy), chcem aby to už prišlo konečne, potom to konečne príde a chcem aby to konečne už skončilo, lebo to je nepríjemné, prvý deň-dva (akokoho) nehorázne bolí brucho, je ti na zvracanie a celkovo to ovplyvňuje (aspoň u mňa) akékoľkvek výsledky v hocičom (šport, škola, klavír,..)
výstižnejšiu odpoveď nepoznám