Na Slovensku určite Košice... ak v Európe tak určite Viedeň... ak v Severnej Amerike, tak rozhodne Pittsburgh... ak v Južnej Amerike, tak Rio de Janeiro... a ak inde vo svete, tak sa prikláňam Dubaju ...
@mm47 ale ja som bratislava film nevidel vázdne.... a nemôžem zato že nechápete ten vtip tam.... a skinheadi robi šarapatu v blave to mas pravdu, ale sú to skôr retardi typu:
vzadu ten buzeran kričí Hiter, Hitler....... tam ja nepatrim
Ale to co ti hovoril kolega predomnou je pravda , ja zijem v Petralke o 6 rokov dlhsie ako on a vzivote som sa nestretol s nejakymi vacsimi problemami , to skor vo Vrakuni.
Ale BA celkovo je 4 krat bezpecnejsie mesto ako nejaka dedina kde ta prepnuty vychodnar odstreli na diskoteke ze si mu vylial pitie.
@mm47 tak to iba ja mam take pekne zazitky z Blavy? A nevravim ze Blava je iba mesto grazlov, ma svoje caro a pacilo sa mi tam.... Vychod je sialeny ten sem netahaj (skoda reci)
Nechcem urazat ale to nejde ani tak o polohu ale skor ci je to velke mesto alebo dedina , nemozem za to ze napriklad na zahori zrovna na dedine na Silvestra som videl stastnu rodinku ako naliali poldecak vodky decku co mali na rukach , tipujem tak 2,3 roky mohlo mat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
A odnedavna mam aj slovenskeho favorita, ale osobni znami by prehltli klavesnicu, kebyze to napisem.
Teraz ti nikto nevyvrati dojem ze v Bratislave sa po zapade slnka presunieme do gulometnych hniezd na balkone a strielame po sebe.
vzadu ten buzeran kričí Hiter, Hitler....... tam ja nepatrim
Tam prííídem
Petrzalka
z vysnívaných - Lhasa, Barcelona, Rím, Bukurešť.......to by som tu bola do rána
ale Miami malo neopakovatelnú atmosféru
milujem to tam!!!
Ale to co ti hovoril kolega predomnou je pravda , ja zijem v Petralke o 6 rokov dlhsie ako on a vzivote som sa nestretol s nejakymi vacsimi problemami , to skor vo Vrakuni.
Ale BA celkovo je 4 krat bezpecnejsie mesto ako nejaka dedina kde ta prepnuty vychodnar odstreli na diskoteke ze si mu vylial pitie.
Ty vies preco mas take zazitky
Nechcem urazat ale to nejde ani tak o polohu ale skor ci je to velke mesto alebo dedina , nemozem za to ze napriklad na zahori zrovna na dedine na Silvestra som videl stastnu rodinku ako naliali poldecak vodky decku co mali na rukach , tipujem tak 2,3 roky mohlo mat.
ale tak nejak v tomto poradí to je