Využijem túto cestu, hľadám mladého, inteligentného chlapa so zmyslom pre humor a peknými rukami. Ja som mladá, mám prsia štvorky, milujem sex, mám rada pivo, budem ti 100% verná, akceptujem všetky chlapské aktivity, budem robiť čo chceš...ale nikdy... NIKDY v živote sa mi nebude chcieť variť !!
ja mu väčšinou pečiem, pretože miluje sladké. stále žerie sladké. od varenia veľkých jedál má svojich nepálskych spolubývajúcich a ich super nepálske koreniny.
(on mi dovolil iba raz mu navariť večeru )
ale zbožňujem, keď mi spraví ČOKOĽVEK s javorovým sirupom. to sa len tlačím, že om nom nom.
v nasej domacnosti varim ja ... vsetko a kedze ma drahy rad najma kura, pyre, ryby a rozne obmeny cestovin , polievky apod .. varim prevazne z tychto surovin ale ma rad vsetko a za to jeho "poradim ti, vzdy sa ozen s takou skvelou zenou co vie varit ako ja" ... mu navarim co si zmysli a on zas pecie .. a vie robit vyborne dezerty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
...ale vo všeobecnosti nemám problém uvariť pre niekoho čo len bude chcieť, keď si to popýta.
(on mi dovolil iba raz mu navariť večeru )
ale zbožňujem, keď mi spraví ČOKOĽVEK s javorovým sirupom. to sa len tlačím, že om nom nom.
placky, mäso s ryžou, paradajková polievka
dokola
dokola
ach