to je taká divná otázka... veď ja sama nedokážem povedať, či mám talent, nie?
ale no dobre... ľudia o mne hovoria že mám talent na hudbu (chodila som na spev, klavír, flautu, balet), že som dobrá herečka (chodila som na herecký)...
kreslenie mi ako tak ide, učiteľka výtvarnej sa ma pýtala či nechcem ísť na umeleckú ( my máme tento talent v rodine, sesternica chodila na umeleckú, a brat tam chodí) , mám dobré rytmické cítenie, takže ak by som sa chcela venovať hudbe, mylsím, že by mi to šlo, viem hrať na flaute, plus som chodila 4 roky na divadelný, takže aj to herectvo mi ako tak ide, a potom mám talent brnkať na nervy
spoločenské a prírodné vedy, cudzie jazyky, herectvo a to tak že od prírody a to plávanie je asi len že tvrdá drina a trpezlivosť tak neviem posúdiť či je to talent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chodím na gitaru,spievam
+chcem ešte chodiť na klavír a bicie
a 2 roky som chodila na dramatický
ale no dobre... ľudia o mne hovoria že mám talent na hudbu (chodila som na spev, klavír, flautu, balet), že som dobrá herečka (chodila som na herecký)...
! SEX !
filip
okrem športov, tam sa môžem snažiť ako chcem a nejde mi to. ale aj tak je to sranda
35 INT
20 STR
28 STA
balet som robila aj ja.
ja malujem,kreslim...a fotim..kezde chodim na umelecku skolu...to by mal byt moj talent..a potom talent liez dobre niekmu na nervi..