internetovým testom neverím, u psychologa som nebola...a ty si si ho predpokladam meral pomocou internetového testu... Žeby testiq.sk ? Alebo nejaký kde máš pár nezmyselných otázok a potom odošleš SMS za 5 euro?
135 v internetovom teste. ako... nepovažujem to za relevantné
ale robila som testy aj u psychologičky, ale ona mi vo výsledku neuviedla číslo, iba nejaké slovné konštatovanie... nepamätám presne, nadpriemer v nejakej verbálnej časti, vysoko nadpriemer v obrázkovej ale vážne si to nepamätám... to bolo ešte za mladi
...ako už mi fakt nepríde vtipné, že si tu teraz menujete všetky meracie prístroje. vtipne vyznel možno tak príspevok @1 a potom už je to len trápne a trápnejšie.
mne je strašne vtipné, ako si sem všetci dávajú IQ 120+ a buď si vymýšľajú, ale majú výsledok z primitívneho IQ testu z netu Ale budiš, nech si honia ego Alebo že by bol BIRDZ plný geniálnych ľudí? Gaussova krivka vám asi nič nehovorí
Bol som na päťhodinových IQ testoch od Mensy, a výsledok je asi privysoký na to, aby mi to tu niekto uveril, navyše mi príde primitívne vychvaľovať sa tým, takže si čísielko nechám pre seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Ja som ho vazila !!
Rovnoramennymi vahami
ale robila som testy aj u psychologičky, ale ona mi vo výsledku neuviedla číslo, iba nejaké slovné konštatovanie... nepamätám presne, nadpriemer v nejakej verbálnej časti, vysoko nadpriemer v obrázkovej ale vážne si to nepamätám... to bolo ešte za mladi
nanometrom
ja - 137
ale mám podozrenie, že väčšina si merala iq tlakomerom
Bol som na päťhodinových IQ testoch od Mensy, a výsledok je asi privysoký na to, aby mi to tu niekto uveril, navyše mi príde primitívne vychvaľovať sa tým, takže si čísielko nechám pre seba
Šťastné a veselé
ale niektoré čísla tu ma pobavili, autor asi nemyslel FB IQ testy