nemám plána na leto ... ale snáď ho prežijem v zdraví a nebudem sa toľko potiť ... toto ročné obdobie totiž neznášam čiže dúfam že ho prežijem niekde v tieni
brigáda mi nevyšla,novú si asi teda ani nenájdem,lebo všade je treba 18 a zletilosť dovŕšim až po prázdninách.
vždy toho plánujem strašne veľa.to spravím,hento,tamto tam pôjdem,hentam ale nakoniec aj tak kysnem iba doma za PC,spím,jem a sledujem seriály
ale tak plánujem,že si prečítam nejaké knihy,mám analógový foťák,tak kúpim film a vyskúšam s ním niečo ,niečo nakreslím,zahrám na gitke, a ešte plánujem spraviť nejakú tortu/koláč a nejaký výletík,keď už sú tie vlaky zadarmo a nejaký ten koncert,alebo čo.
najblizsie sa idem s kolegynou najebat na firemnu akciu
potom straight beats v BA
potom kings of hardstyle v polsku
potom s naj kamoskou do pariza
a potom jak to vyjde tak zase do holandska na qlimax
Jún, júl robím, v júli ma ešte čaká Bažant Pohoda, ale tiež v podstate pracovne. Počas toho sa snažím nájsť si čas na seba, na psa, na ľudí... V auguste mám naplánovaný Grape festival, návštevu babičky a tety s rodinou v Čechách pri Prahe a teda aj Prahu, inak nič, chcela by som veľa výletovať, uvidíme, či bude s kým. A potom mám ešte asi polku septembra, kedy budem asi tiež výletovať.
Najviac by som chcela stihnúť ísť stopom napríklad do Dánska, snáď sa ku mne niekto pridá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Inak nič výnimočné, občas si pôjdem zaplávať, občas zabehať, sem tam na nejaký festival, výlet.
Budem sa venovat nemcine a presviedcat biceps, nech narastie.
Chcem sa ist pozriet do TN a TT. a mozno konecne v septembri do Holandska.
Ak by poriadne vystrelila motyka, tak sa hadam i pokusim zarobit nieco malo.
vždy toho plánujem strašne veľa.to spravím,hento,tamto tam pôjdem,hentam ale nakoniec aj tak kysnem iba doma za PC,spím,jem a sledujem seriály
ale tak plánujem,že si prečítam nejaké knihy,mám analógový foťák,tak kúpim film a vyskúšam s ním niečo ,niečo nakreslím,zahrám na gitke, a ešte plánujem spraviť nejakú tortu/koláč a nejaký výletík,keď už sú tie vlaky zadarmo a nejaký ten koncert,alebo čo.
august- anglicko, a ideme na chatu
August - Chorvátsko Pag, Paríž, Brno, SR
September - Amsterdam
Kamoši, chaty atď. ..
Jul - Norsko, Colours of Ostrava
August - asi po Slovensku, Grape
September - Londyn, Island, Skotsko
brigada asi ziadna, robil som cez semester aby som si mohol leto uzivat
potom straight beats v BA
potom kings of hardstyle v polsku
potom s naj kamoskou do pariza
a potom jak to vyjde tak zase do holandska na qlimax
Najviac by som chcela stihnúť ísť stopom napríklad do Dánska, snáď sa ku mne niekto pridá.
tyzdenny vylet po slovensku s frajerom
budapest s frajerom
nieco nieco nieco s frajerom