Papučová kultúra, prežrať sa, pozrieť si Mr. Beana (silvestrovská a Novoročná časť). Samozrejme nezabudnem na pyrotechniku - zapálim si tak ako každý rok prskavky diviac sa, že na okolí je také množstvo ľudí s vervou vyhadzujúcich svoje peniaze do vzduchu. A ľutovať všetkých psov na okolí.
Inak tento rok počúvam asi najviac o tom, že bude každý doma a ma to v pč už aj ja som si myslela ze tak skončím, ale nakoniec budem vymetať bary a námestie, snáď
kedže mám 26, už ten Silvester moc neriešim takže ak budem doma, tak mi to vôbec nevadí naposledy som tak bola doma v 2014 a len segra a brat sme boli doma, zapálili sme prskavky, kukli na dvore ako susedia púšťajú ohňostroj a otvorili sme si víno alebo šampanské? netuším ale bolo to fajn lepšie ako v UK, kde len sedíme doma na riti a asi 23:55 sa vyteperíme von pred dom s fľašou a tam nejaký ožratý sused otravuje a ani nepadne novoročná pusa poriadne takže tak.
Kolega ma pozval k sebe domov. Ja sa s nim chcem najprv dohodnut, lebo zatial to vyzera, ze tam idu vsetci, ze sa tam ledva pomestime a bude tam kazdy ozraty. Proste kazdy za seba. Tak reku premyslam, ako sa opit a pritom sa nezabit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a potom pôjdeme spolu na koncert pogovať a piť do nejakej punkovej diery na Žižkove